Vrátný Sokol alias Pepa představuje brněnské výstaviště

14.10.2018 \\ Video

Brněnský Festival Life! má už svojí tradici a je netrpělivě očekáván. Dobrou předzvěstí a příslibem skvělé zábavy a skvělého programu rozhodně je spot, jehož hlavním hrdinou se stal extraordinérní vrátný Ondřej Sokol.

„Vy chcete řiditela? Našeho řiditela? Tož on to nebere, ale já vám to ukážu sám, beztak to vím nélíp,“ provází delegaci z Prahy brněnským výstavištěm vrátný, frajer z minulého století. Jeho brněnština se omezila na pár hlavních průpovídek a komentářů, ale při natáčení spotu neměl problém ani s texty typu „A voni vo vás vijó?“, padaly z něj zcela přirozeně, o přízvuku nemluvě.

A proč hraje Ondřej Sokol vrátného Pepu? Protože na brněnském výstavišti, stejně jako v každé jiné velké firmě platí, že nejdůležitější jsou vrátní a uklízečky. V klipu se zavlní i sexy uklízečka Miluna, kterou ztvárnila modelka Andrea Verešová. V zástěře jí to sluší stejně jako ve zlatých šatičkách, které přímo ladí ke stylu hudby ala Whitney Houston. Milunu a v podstatě i Andreu tanec baví. „Já ho miluji. Myslím si, že tanec je přirozený způsob projevu člověka a osobnosti. Říká se dokonce, že tanec je zpívání pohybem,“ prozradila klipová uklízečka.

Dvojici ještě doplňuje namakaný instalatér Franta v podání sportovce a moderátora Romana Šebrleho a nepříjemná pražská podnikatelka v excelentním podání Evy Decastelo. Společně to všichni pak rozjedou i v závěrečném finále klipu. „Netušila jsem, že Ondřej Sokol je absolutní šprt, protože na rozdíl od nás, kteří jsme se učili choreografii na místě, on se připravoval snad už 14 dní dopředu,“ říká Decastelo. A co na to Sokol? Opravdu se udržuje ve formě? Odpovídá za něj vrátný Pepa: “Asi takhle. Abych to i ve svým věku nějak držel, jezdím na kole. V tom už su skoro profík. Minimálně co se vybavení týče. No a pak mě občas ukecajó k tancování na festivalu Life! Nechám se vyhecovat k nějakýmu výkonu a pak mám zasik rok klid. Tož ale letos už to mám naučené. Nemožu udělat ostudu. V Brně!!!“