Hledá se nová tvář: Miss New Face je soutěž možná právě pro tebe!

22.09.2018 \\ Krása

Společenská prestiž, vstup do světa showbyznysu, nové kontakty i zážitky. To a mnohem více nabízí nová soutěž krásy Miss New Face, za kterou stojí prestižní marketingová agentura i řada zajímavých a vlivných lidí ze světa byznysu. Chceš se přihlásit? Není problém!

Dělat ramínko na šaty, to už se dnes nenosí. Dívky touží po něčem jiném. Svět modelingu už dávno není pouze o krásné tvářičce a cvakání fotoaparátů. Dnešní doba totiž nabízí mnohem více, mladé ženy se chtějí seznamovat, získávat kontakty do budoucího života, zažít věci, o kterých dosud maximálně jen snily. Právě proto je tu nová soutěž Miss New Face, která všechno zmíněné aspekty spojuje dohromady. Je to logické, stojí za ní nejen prestižní marketingová agentura, která dokáže dívky katapultovat do nejvyšších sfér nejen showbyznysu, ale i byznysu jako takového. 

VIP večírky nejen u nás, ale i v zahraničí, kterou jsou součástí věhlasných akcí. Zákulisí předních sportovních událostí či seznámení s hvězdami světového formátu? To už nemusí být jenom sen. Můžete být u toho. Jak se přihlásit včetně pravidel Miss New Face najdete zde: www.missnewface.com. Neváhejte. Třeba na tebe vysněná práce čeká za rohem a možná dostaneš parádní nabídku už zítra. Mevěříš? Zkus to.

-mch-