Podzimní kolekce Textile House, to je nespočet motivů, barev a stylů

04.09.2018 \\ Fashion

Oblíbený second hand s módou světových značek, tak to je Textile House. V tomto týdnu vypouší  podzimní kolekci po celé ČR a vyberou si z ní opravdu všichni - bez ohledu na styl, vkus či konfekční velikost. Jednotlivé kousky podzimní kolekce navíc skvěle reprezentují aktuální trendy. Nechybí nejrůznější materiály a motivy prakticky v kompletní barevné škále. Podzimní kolekce Textile House je jako stvořená na míru všem zákazníkům, kteří si ji navíc mohou pořídit jen za zlomek ceny.

Letošní podzim hlásá především volnost, svobodu a individualitu, což se plně odráží v podzimních módních trendech! A přesně v tomto duchu se nese podzimní kolekce second handu Textile House, která využívá barevnosti a rozmanitosti podzimu, aby vyšla vstříc skutečně všem zákazníkům.

Z aktuální kolekce si mohou zákazníci sestavit jedinečné podzimní outfity, prakticky pro jakoukoli příležitost. Na prodejnách Textile House, kterých je u nás již 30, na ně čekají jedinečné kousky z kůže, vlny nebo bavlny, v tradičním i netradičním pojetí a kombinaci. Samozřejmostí jsou i podzimní kabáty, saka či dámské kostýmky, chybět nemohou ani bundy všech délek nebo modely se zvířecím vzorem, který se letos opět vrací, stejně jako nikdy nestárnoucí kostkovaný motiv.

„Jsme rádi, že se nám podařila sestavit jedinečná podzimní kolekce jdoucí přesně s aktuálními módními trendy, ve které nic nechybí a ženy, ale i muži v ní budou naprosto IN. Těší mě především široká pestrost, kterou letošní podzim přináší, tak, že půjdete s módou prakticky za všech okolností, ať už jste milovníky výrazných nebo naopak tlumených, decentních barev. S Textile House a aktuální podzimní kolekcí se tak můžete obléknout i s minimálním rozpočtem v duchu nových trendů i vlastní osobnosti, kdy už ani móda ze second handu neznamená, že oblékáte takzvaně kousky po sezóně,“ říká Milada Hanzalíková, Shop director Textile House pro region střední a východní Evropy.

V aktuální kolekci Textile House si tak lze vybrat ze široké škály barev podzimu, kterými letos jsou červená, modrá, žlutá, zelená, oranžová, fialová, šedá nebo hnědá, včetně řady jejich odstínů jako je bordó, olivová, petrolejová, sněhobílá, temně modrá, ale i růžovo-fialová, okrová či slonová.

Mezi nejzajímavější kousky podzimní kolekce patří například vlna, bavlna nebo kůže v atypickém lesklém zpracování, kostkované halenky, košile, dámské kostýmky i kabáty, bundy všech provedení, kalhoty, ale i dlouhé kabáty se zvířecími vzory, vlněné podzimní sukně, které lze vhodně doplnit kratší koženou bundou nebo naopak dlouhým koženým kabátem. Skvělý výběr poskytne Textile House i pro tradiční podzimní vrstvení oblečení, kdy lze například lehké svetry, trička nebo halenky zkombinovat se sakem, kratší bundou nebo cardiganem rozmanitých barev a provedení, doplněné například o šály a šátky.

Vedle podzimních módních kousků si v Textile House vyberete i z celé řady doplňků. Těmi pro aktuální podzim budou zejména nejrůznější pokrývky hlavy, od tradičních čepic, šátků, kapucí až například po extravagantní široké klobouky. Nechybí ale ani podzimní obuv v koženém i textilním provedení a ani další doplňky jako jsou pásky či kabelky, opět respektující módní trendy letošního podzimu.

Doplňme, že veškeré kousky módní kolekce procházejí ručním tříděním, tak, aby byl zaručen jen prvotřídní stav vybrané konfekce a před tím, než absolvují cestu na prodejnu a k zákaznicím je veškerý textil rovněž pečlivě desinfikován, čímž je zajištěna jeho 100% zdravotní bezpečnost a hygieničnost.

Přijďte se přesvědčit, že styloví můžete být za všech okolností, a to i s minimálním rozpočtem a s jakoukoli konfekční velikostí.

Fotogalerie