Myslivcová ujíždí na lidském pavoukovi…

22.08.2018 \\ Magazín

Cože? Blondýna, která se nebojí pavouků? A navíc je prý zamilovaná!  Když se k nám dostaly tyto informace, že se Dominika Myslivcová zamilovala, tak jsme si trochu oddychli. Konečně někoho má! Jenomže ono to má háček. Prý ujíždí na chlápkovi, co vypadá jako pavouk.

Co se české Barbie týká, už nás jen tak něco nepřekvapí. V jejím případě jsme připraveni na všechno. Tedy alespoň jsme si to mysleli. Pravdou je, že s pavoukem nás celkem zaskočila. O co tedy jde? Samozřejmě jsme se růžovky hned zeptali. „Nemůžu být zamilovaná, nebo co? Tady fakt člověk nemá žádné soukromí,“ zkoušela to nejprve tak nějak opravdově s tím, že se na oko urazila a vzkázala, že se všechno dozvíme 7. září. Proč zrovna v tento den? 

Stačilo pár minut na internetu, abychom zjistili, jak to Dominika s tím „pavoukem" má. Na začátku září totiž přichází na trh nová hra na platformu PlayStation a její název je - světe div se - Marvel's Spider Man! Takže odtud vítr vane. „Já na té hře ale fakt ujíždím. Prostě mě to baví, je to takový můj úlet od reality. Filmy mám samozřejmě také nakoukané,“ vysvětlila Myslivcová. Tu hru snad budeme muset vyzkoušet. Zajímalo by nás, co je tajnou "drogou" Dominiky Myslivcové. Co vás?

Foto: sociální site/archive D. Myslivcové

Fotogalerie