Jana Chládková si připadala jako zámecká paní

20.08.2018 \\ Magazín

V žádném případě se nemusíte obávat, že by Jana Chládková, zpěvačka a moderátorka pojala nějaké hvězdné manýry. To jen léto pracovně tráví každou neděli na předem vybraném zámku v rámci tour s regionálními stanicemi Českého rozhlasu, které se uzavře už tuto neděli 26. 8. 2018 v Miloticích.

Každé místo má svůj půvab, což nám Jana Chládková potvrdila, ale mimořádný zážitek si odnesla z Hrádku u Nechanic, kde se na chvíli zasnila v jednom ze sálů, který má mimo jiné také pikantnostmi obestřený tajný východ. „Zámek jsem navštívila už několikrát, vždy pracovně, ale ani jednou jsem si nenechala ujít prohlídku zámeckého interiéru. Je opravdu nádherný a vřele návštěvu doporučuji,“ prozradila s nadšením. Nač přesně myslela, nám neprozradila, ale rozhodně to bylo o muzice, zpívání a životní pohodě.

Nemáte-li možnost se vydat do Milotic či na jiné její vystoupení, tak si rozhodně nalaďte Český rozhlas Region a  třeba pořad Noční linka, pokud jste nespavci. S Janou Chládkovou můžete si také můžete asoutěžit ve formátu Česko - země neznámá, ale to není vše, je ještě dramaturgyní pořadů: Svět zvířat, Hobby magazín a Tandem Jana Rosáka.

Fotogalerie