Heidi Janků s ročním zpožděním pokřtila svůj mečík!

16.08.2018 \\ Magazín

V Nemyčevsi u Jičína se každoročně koná zcela unikátní výstava mečíků. Svůj mečík má už i Heidi, i když se zpožděním.  Květinu měla  pokřtít už vloni, bohužel však z této příjemné akce sešlo, den před samotným křtem navždy odešel zpěvaččin celoživotní partner Ivo Pavlík. Čas mírně obrousil hrany bolesti a Heidi má to nejhorší za sebou, ale zapomenout se nedá… Je profesionálka a musí jít dál. V rámci křtu a následné talk show zazpívala i několik svých hitů. Roztančila publikum, které s ní i některé její pecky zpívalo. 

„Já jsem moc ráda a moc si vážím toho, že mám svůj vlastní mečík, je krásný a jsem o to raději, že jsem si  ho v té záplavě těch rozmanitých druhů sama mohla vybrat. Moc se mi ta akce líbí, je to hezký nápad a klobouk dolů před každým, kdo takové věci organizuje, protože si uvědomuji, že to není vůbec jednoduché. Jen pěstovat na zahradě kosatec nebudu. Přiznám se, a to bez mučení, že jsem špatný zahradník. Takže tuhle radost přenechám těm zkušeným, a pak se na “svůj mečík” přijedu moc ráda podívat,” řekla s úsměvem zpěvačka, která na akci dorazila se svým devítiměsíčním psím společníkem Edou.  

„Eda je úžasný pes, rád cestuje. Jen je v pubertě, takže je více než živej. Ale je to miláček,” prozradila Heidi, která léto tráví v Čechách a mezi odpočinkem doma u bazénu a dovolenou v Beskydech, jezdí po různých městských a obecních akcích a slavnostech, což ji prý baví, protože miluje setkání s publikem, což ji velmi nabíjí. Už za dva týdny vystoupí i na finále Muže roku v Náchodě.

Svůj mečík, i když trochu “in memoriam” dostala také zpěvačka Iveta Bartošová. Vybrat a pokřtít ho přijela mladá zpěvačka Kamila Hübsch, která kromě svých písniček zpívá právě Ivetiny věci. „Nikoho nekopíruji, lidi sami mi to začali říkat a já jen chci, aby tady její písničky zůstaly v živém podání dál. Jsem proto ráda, že jsem měla tu čest vybrat mečík jak pro sebe, tak hlavně pro Ivetku a pokřtít je,” dodala Kamila Hübsch, která má na kontě tři vydaná CD.

Foto: Jaroslav Hauer

Zdroj: René Kekely

Fotogalerie