Nenechte si ujít letní hudební večery napříč žánry v centru Prahy

17.07.2018 \\ Koncerty/Festivaly

Prožijte léto ve znamení hudby a kultury v Praze. Dokonalé kulturní vyžití totiž skýtá v čase prázdnin i OC Quadrio, které během šesti čtvrtečních večerů nabídne hudbu rozličných žánrů, a to přímo v samotném centru Prahy, na piazze OC Quadrio nedaleko Národní třídy. Čtvrteční hudební večery odstartovaly 12. července a potrvají až do 16. srpna, kdy se každý čtvrtek představí prostřednictvím dvou kapel odlišné hudební žánry. Ať už jste příznivci pop music, folku, klasiky, blues, lidovek, world music nebo třeba raggae, na své si určitě přijdete. Vše navíc se vstupem zcela zdarma.

Každý čtvrteční večer se piazza před Quadrio změní na koncertní prostor, kde během večera vystoupí hned dvě kapely. Hudební večery odstartují vždy v 18:00 a potrvají zhruba do 20:00 hodin. První týden patřil pop music, v dalším týdnu bude následovat folk & blues, který o týden později vystřídá world music, poté přijde na řadu klasika a instrumentální hudba, následně kytarový večer s raggae a etno music a poslední týden čtvrteční hudební večery zakončí klezmer a dechovka.

„Jsme rádi, že více jak měsíc můžeme návštěvníkům nabídnout zajímavé koncerty, bez dalekého cestování, přímo v centru Prahy, kam se pohodlně dopraví MHD. Set list stylů a kapel jsme se snažili sestavit tak, aby si v něm každý mohl najít svůj oblíbený žánr. Zároveň jsme chtěli dát prostor kapelám, které jsou v našich očích výjimečné, muzikálně na skvělé úrovni, ale často se jim v médiích nebo na klasických festivalech nedostává příliš prostoru. Těšíme se jak na samotné večery, tak i na odlišené publikum, které na piazzu OC Quadrio zavítá,“ říká Pavel Ebr, Asset manager realitní skupiny CPI Property Group, vlastníka OC Quadrio.

Zažijte jedinečnou atmosféru open air prostoru kombinující festivalový nádech s komornějším až klubovým pojetí. Hudební večery OC Quadrio jsou k tomu jedinečnou příležitostí.

Termíny následujících vystoupení:

19. 7. 2018 (folk & blues)

Smrtislav

The Brownie

26. 7. 2018 (world music)

Ba.fnu

Marching Gang

2. 8. 2018 (klasika a instrumentál)

BBQ

Tygroo

9. 8. 2018 (reggae & etno)

Tomáš J. Holý

Cocoman & MessenJah

16. 8. 2018 (klezmer & dechovka)

Trombenik

Circus Brothers

OC Quadrio

Obchodní centrum otevřené roku 2014 v samém centrum Prahy ve Spálené ulici. OC se rozprostírá do 4 podlaží a jeho celková plocha je přes 8 000 m2. Zahrnuje přes 60 obchodů, restaurací a služeb a je přímo propojeno, jak s kancelářskými prostory, tak se stanicí metra Národní třída. www.quadrio.cz      

Zdroj: Lenka Netušilová

Fotogalerie