Skoncujte s alergiemi jednou pro vždy!

16.07.2018 \\ Zdraví

Rozkvetlé louky přímo lákají k ulehnutí do trávy, natrhání čerstvých květů do vázy. Přitom pro alergiky může být i pouhé přičichnutí nejen velmi nepříjemné., ale i zdraví nebezpečné.

 Až 40 % populace trpí častými alergiemi, aniž by věděli, z čeho přesně pramení nepříjemné stavy s nimi spojené. Přitom pro odhalení alergie už v dnešní době nemusíte podstupovat náročný test, při kterém vám na různá místa po těle napíchají jednotlivé alergeny, a pak jen čekáte, jak tělo zareaguje.

Testování alergenů pomocí ISAC testu není fyzicky náročné a dá se podstoupit i uprostřed pylové sezony. Postačí pár kapek krve a z vaší DNA se zjistí přesný alergen, který může ohrožovat vaše zdraví. Odhalení specifických protilátek v krvi pomáhá identifikovat citlivost ještě před vznikem alergické reakce. Celý proces testování je tak i mnohem příznivější pro testování alergií u malých dětí. Už nemusíte podstupovat náročné kožní testy, které zanechají na pokožce vyrážku a navíc nejsou zcela vždy přesné.

ISAC test nabízí novou metodu, která současně také identifikuje konkrétní protilátky zaměřené na velké množství substancí způsobujících alergie. V současné době se jedná o mezinárodně nejuznávanější nástroj pro diagnostiku alergenních složek v organismu.

 

Více informací naleznete na: www.a2c.cz

Zdroj: A2C Anti-Aging Clinic – 1. certifikovaná Anti-Aging klinika v ČR