Plánujete dovolenou u moře? Buďte na ni připraveni s GS Intensun!

09.07.2018 \\ Zdraví

Letní měsíce lákají k poznávání exotických míst, nových kultur, koupání v moři a odpočinku na bělostných plážích. Čeká i vás dovolená plná slunce? Pak nezapomínejte na péči o svoji pokožku. Přírodní doplněk stravy GS Intensun vám přináší komplexní péči o krásné bronzové opálení. Díky svému unikátnímu složení působí ve všech fázích opalování – před opalováním, během opalování i po něm.

Jak na dokonalé opálení, které vydrží

Zhnědnutí pokožky do lichotivého bronzového nádechu je velkou motivací, proč řada z nás tráví dlouhé hodiny na přímém sluníčku. Přírodní doplněk stravy GS Intensun obsahuje originální komplex karotenoidů Bell – caroten (beta-karoten, lykopen a lutein), jenž podporuje tvorbu melaninu. Melanin je hnědý až černý pigment vyskytující se v našem těle, který má na svědomí hnědnutí kůže. Jeho produkci zvyšuje jak sluneční záření, tak právě karotenoidy. Výsledkem užívání přípravku GS Intensun je krásné opálení, které vydrží celé měsíce.  

Na slunce jen s ochranným faktorem

Slunce má neskutečnou sílu a dokáže naši pokožku poškodit např. v podobě spálení, což může mít vliv nejen na předčasné stárnutí kůže. Pamatujte na dostatečnou ochranu v podobě opalovacích krémů s odpovídajícím SPF faktorem. Namazat se jen ráno ale nestačí. Přípravek se během dne z vašeho těla průběžně odplavuje ať už potem, otíráním ručníkem nebo koupáním. Mažte se pravidelně alespoň každé tři hodiny či po koupání. Zároveň se snažte vyhnout pobytu na slunci v pravé poledne, kdy je síla jeho paprsků největší.

Věděli jste, že….

Při UV záření vznikají volné radikály, které jsou pro lidský organismus škodlivé? Doplněk stravy GS Intensun obsahuje Selen, silný antioxidant, který naše buňky před volnými radikály aktivně chrání.

Nepodceňujte péči po opalování

Po celém dni stráveném na slunci je pokožka vysušená a podrážděná. Dopřejte jí odpovídající péči a hydrataci prostřednictvím speciálních krémů či olejů po opalování. Vhodné jsou takové kosmetické přípravky, které obsahují panthenol, hojivou bylinku měsíček lékařský či aloe vera. A aby opálení déle vydrželo, dodejte tělu poctivou dávku beta-karotenu. Například s oblíbeným přípravkem GS IntenSun.

GS Intensun

2 různé velikosti:

30 cps, cena 195 Kč

60 + 30 cps, cena 395 Kč (součástí balení je krém na opalování značky Ryor jako dárek)

Dávkování: 1x denně jedna kapsle

 

Více informací se dozvíte na www.intensun.cz

 

-mh-