Jeanne en Provence – péče o pokožku plná květin a nádherných vůní

26.06.2018 \\ Zdraví

Francie je proslulá nejen svými romantickými zákoutími, ale především rozkvetlými loukami a nepřekonatelnými vůněmi. Kousek od Mekky všech parfumérů, města Grasse, se zrodila rodinná značka Jeanne en Provence, která ve svých produktech skrývá to nejlepší z místního života – vůně, ty nejkvalitnější ingredience a milý design. Díky českému e-shopu Domdeco můžete mít kousek Francie doma i vy.

V nedávné době došlo v Jeanne en Provence k zásadním změnám. Pozornost si zasloužily nejen obaly, které jsou nyní rozkvetlejší, barevnější a více moderní, ale především složení všech produktů. V krémech na ruce, tekutých i tuhých mýdlech, tělových mlécích a parfémovaných vodách můžete nalézt minimálně 95 % látek přírodního původu. Jeanne en Provence je značkou ctící krásy francouzské přírody, respektující přírodu a základní lidské hodnoty.

Kromě kvalitního složení se produkty pyšní jemnými květinovými vůněmi rozkvetlých pivoněk, divokých růží, poklidné levandule nebo jasmínu, tlumenějšími akcenty zralých oliv či medu a nabíjejícími tóny svěží verbeny. Sprchové gely jsou navíc nově nahrazeny výživnými oleji, díky nimž získá vaše pokožka opravdovou sametovou hebkost.

Fotogalerie