Mesarošová i v 6. měsíci těhotenství předváděla plavky

09.06.2018 \\ Magazín

Modelka Dominika Mesarošová předvedla těhotenské bříško v plavkách, i když je v 6. měsíci. Tato módní show proběhla při znovuotevření luxusního pražského casina Magic Planet Gold a nastávající maminka si to prý užila: „Chvíli jsem o tom přemýšlela, pak jsem si řekla, proč ne. Přišla jsem si to užít," prozradila Dominika, která má termín porodu v září.  

„Cítím se dobře, nahoře mám sedm kilogramů, opravdu nemám žádné problémy, zatím si to užívám. Podle ohlasů jsem se líbila, tak to jsem moc ráda," upřesnila. Dominiku předvádět plavky přemluvila její kamarádka Agáta Prachařová, která módní show organizovala. Sama se ale předvádět neodvážila. "Já myslím, že naposledy to stačilo. Já už to přenechám mladším nebo těhotným," dodala s úsměvem Agáta Prachařová. 

Slavnostním večerem provedl Leoš Mareš, který se ujal i role dýdžeje. Vedle Mesarošové se na přehlídkovém mole objevila bývalá vicemiss Lucie Kovandová. Ta prozradila, že už je nějaký čas šťastně zadaná: „Ano, jsem zamilovaná a po dlouhé době opravdu šťastná," dodala Lucie. 

Znovuotevření luxusního casina si nenechala ujít řada dalších známých tváří. Dorazily krásky Kateřina Průšová, Eliška Bučková, Aneta Vignerová, Kate Mátl, Míša Nosková, Zdeněk Hrubý nebo Victoria.

Zdroj, foto: Magic Planet Gold 

Fotogalerie