Floristické umění v souladu s přírodou poznáte v květinovém studiu AMMI

04.06.2018 \\ Design/Domov

Přinášíme vám unikátní informace z květinového studia AMMI v Brně. AMMI je místo, naplněné příjemnou energií, kde vám vytvoří kytice a květinové dekorace vašich snů. Návštěva tohoto květinového studia je pro každého zážitek. V obchodě AMMI najdete nejen řezané květiny, květinové dekorace, ale i interiérové designové dekorace, svíčky a pokojové rostliny.

Nadšení a radost z květinové tvorby je cítit nejen z prostorů květinového studia, ale hlavně z floristek, pro které je práce radostí. Studio AMMI vytváří květinové floristické trendy pro 4 roční období včetně Vánoc. V souladu s těmito trendy vytváří květinové dekorace do interiérů i exteriérů. A tak dekorace od floristek z AMMI můžete vidět v hotelích, restauracích či firmách nejen v Brně.

Své floristické umění AMMI ukazuje prostřednictvím originálních kytic, které obdarovanou dokáží překvapit. Láska a radost z tvoření živých kytic, je citelná z každé kytice. V obchodě vám poradí jak kytici uchovat co nejdéle a přidají i výživu. Pokud chce muž překvapit ženu, AMMI doručí kytici v rámci Brna až k jejím dveřím, a tak každá žena roztaje blahem. Kytice tvoří nejen k narozeninám, svátkům, či výročím, ale i na svatební den.

Svatby jsou jednou oblastí, které se věnují naplno. Svatební kytice a dekorace musí být v souladu s nevěstou, její osobností, jejími šaty, představou a taky ročním obdobím, kdy se svatba koná. Floristky vždy budoucí nevěstě poradí s barvami a druhy květin tak, aby měla nevěsta jistotu, že květiny budou dostupné a ona měla krásný svatební den. Floristky zařídí celý květinový servis od příprav, dovozu květinových dekorací, zapůjčení nádob, včetně postarání se o květiny v průběhu svatebního dne, až po úklid a odvoz zapůjčených nádob. S AMMI jsou svatby pohádkou.

Při tvoření květinových dekorací do interiérů a exteriérů floristky z AMMI pracují s prostorem, kam budou dekorace umístěny. Využívají informací o daném místě, ale i společnosti, a tak jsou dekorace v souladu se značkou dané firmy, hotelu, restaurace, kavárny, či kanceláře, kde budou nějaký čas dekorace zkrášlovat prostředí a působit na zaměstnance, klienty či hosty. AMMI zajišťuje i pravidelnou dovážku čerstvých květin, což využívají zejména na recepcích, a v restauracích, kde si hosté vždy krásných čerstvých květin všimnou.

Kromě radostných událostí je součástí života i smrt. A tak v AMMI myslí i na pozůstalé a zaručují květinový servis včetně smutečních dekorací a kytic. Během Dušiček vytváří speciální katalog s věnci a dekoracemi, který usnadní výběr těchto věnců a dekorací.

Služby zážitkového květinového studia jsou obsáhlé a v každé oblasti si najdete to, co zrovna potřebujete, a to, čím sobě či někomu jinému můžete udělat radost. V AMMI se o vás skvěle postarají, dodají informace, poradí a můžete u nich načerpat přírodní krásu, uvolnění a klid. Studio AMMI najdete v Brně na Nejedlého 373/1. Své objednávky a dotazy směřujte na telefon: +420 739 887 166 nebo e-mail: info@ammi.cz. A spojte se s nimi na http://facebook.com/studioammi či https://www.instagram.com/studioammi/. 

A pokud při objednávce řeknete, že jste naši čtenáři, tak vás čeká malý dáreček v podobě 5% slevy.

Fotogalerie