Adam Mišík má proměny v malíčku, jako Yve Saint Laurent věnoval píseň Martě Jandové

14.04.2017 \\ Krása

Zpěvačka Marta Jandová slavila nečekaně své narozeniny na křtu nového parfému Yve Saint Laurent Mon Paris, jehož byla kmotrou. Netušila totiž, že datum jejího narození neuniklo společnosti, která parfém vypustila do světa. Naprosto byla překvapena, obřím narozeninovým dortem na slavnostním křtu. Překvapením pro ni bylo i vystoupení Adama Mišíka, který ve svém převleku velmi věrohodně vypadal, jako návrhář Yve Saint Laurentovi. Podobná tvář, nazrzlé vlasy, stejný účes, stejný outfit, stejné brýle jako mladý francouzský módní bůh. Adam moderoval křest nového dámského parfému Yve Saint Laurent Mon Paris, jehož kmotrou byla společně již zmíněná Marta Jandová, Nikol Švantnerová a Zorka Hejdová.

Adam i Marta milují Paříž a pozor, oba mluví plynule francouzsky. „Učil jsem se asi čtyři roky, moje maminka je profesorka francouzštiny," prozradil Mišík. Prozradil také, jak se cítil v roli Yve Saint Laurenta? „Módu mám také rád. Je to pocta, že tady mohu coby tento velký muž být," dodal Mišík s nadšením. Marta Jandová ve Francii kdysi chtěla dokonce žít a francouzštinu se naučila úplně sama. „Jsem opravdu samouk. Nakoupila jsem učebnice a šprtala. Nakonec jsem skončila v Americe, pak v Německu, ale Paříž a celou Francii miluju a má ji v srdci. Mám k ní strašně blízký vztah, byla jsem tam nesčetněkrát," prozradila Marta. A není divu, že na slavnostním večeru zvolila píseň ve francouzštině, kterou speciálně pro tento event, na počest návrháře Yve Saint Laurenta, sama složila.
Přivonět si k novému parfému Mon Paris přišla celá řada známých tváří. Nechyběly Sandra Parmová, Daniela Písařovicová, Petra Svoboda, Eliška Bučková, Kateřina Průšová, Renata Langmannová, Jitka Nováčková, Monika Leová, Eva Perkausová, Aneta Vignerová, Michaela Gemrotová, Andrea Bezděková, Karolína Mališová, Lucie Kovandová, Ivana Mentlová, Kateřina Kristelová Eva Decastelo nebo hlavní vizážistka YSL Michaela Ohemová.

A kdy přivoníte vy?

Zdroj, foto: YSL Mon Paris

Fotogalerie