Dvě nevěsty si užily skvělou party

16.05.2018 \\ Film/TV

Před časem měla premiéru nová komedie režiséra Tomáše Svobody Dvě nevěsty a jedna svatba, kde se představily jako sesterské duo Anna Polívková a Ester Geislerová. Zkušenost se sestrami, navíc známými, mají ostatně z domova – Anna vyrůstala se sestrou Kamilou Polívkovou a Ester zase se staršími sestrami Aňou a Lelou Geislerovými.   

Ve vztahové komedii jde o zejména o dvě sestry a jednoho muže mezi nimi, ale to pravé komediální koření do filmu vnáší herci Eva Holubová se svými hláškami a Bob Klepl v roli postarší máničky sbírající kelímky od piv na koncertech. Na premiéru snímku ovšem dorazili herci „ve svém“ a moc si ji všichni užili.

Popremiérovou párty si nenechali ujít ani další herci z filmu jako například Oldřich Navrátil nebo Josef Polášek, kteří si pochutnávali na tradiční šunce firmy Le & Co stejně jako většina hostů akce. Ester Geislerová zářila v úžasných pomněnkových šatech a Anna Polívková se zase vrhla na barvy – bílou, červenou a černou.

Komedii Dvě nevěsty a jedna svatba za prvních pár dní vidělo už 45 tisíc diváků a její putování českými kiny  pokračuje úspěšně dále.

Fotogalerie