Namíchejte si letní náladu se Superovocnými sirupy Jupí!

07.05.2018 \\ Produkty

Už se nemůžete dočkat léta a pravé prázdninové pohody? Většina z nás si určitě představí dny plné slunce, lenošení u bazénu a lehátko na terase s vychlazeným ovocným nápojem. Právě pro takové osvěžení je tu novinka: Superovocné sirupy Jupí! Sirupy obsahují 20 % ovocné šťávy a naopak v nich nenajdete žádné konzervanty, zahušťovadla, umělá barviva nebo sladidla. Díky vysokému podílu ovocné šťávy se Superovocné sirupy Jupí výrazně vymykají nabídce běžných sirupů.

Nová prémiová řada Superovocných sirupů Jupí s vyladěnou recepturou vás překvapí intenzivní chutí ovoce či bezového květu. Vybrat si můžete z devíti oblíbených příchutí - pomeranč, jahoda s jablkem, malina s jablkem, hruška, jablko, višeň, zahradní směs, multivitamin nebo bezový květ. Jupí sirupy chutnají výborně nejen v lahodných nápojích, ale mají široké uplatnění i v kuchyni. Vyzkoušejte je třeba jako topping na palačinky, zmrzlinové poháry nebo ovocné saláty. Skvěle poslouží také do čajů nebo jako přísada do pečení.

Spoustu zábavy zažijete i během letních festivalů, na kterých budete moci nové sirupy Jupí ochutnat. Zakoupit je můžete v běžné obchodní síti za doporučenou cenu 74,90 Kč. Více informací na www.jupiland.com 

Zdroj: A. Petráková