HARLEY ON TOUR 2018: 23 motocyklů – 5 zastávek po ČR – zkušební jízdy ZDARMA

08.05.2018 \\ Sport

Harley-Davidson se svým kamionem plným motocyklů vyráží po roce opět mezi lidi! Speciální akce nazvaná Harley on Tour, jedoucí napříč Evropou zavítá během léta i k nám. Kamion, na jehož palubě se nachází 23 motocyklů aktuální modelové řady Harley-Davidson, zastaví vždy na dva dny hned na pěti místech ČR, a dokonce bude součástí i pražských červencových oslav 115. výročí založení značky, kde na veřejnost během čtyř dní čekají rovnou 3 kamiony, tedy bezmála 70 silných strojů. Zájemci se během tour budou moci seznámit s aktuální modelovou řadou H-D, absolvovat zkušební jízdy zdarma a poznat osobitý styl i jízdní vlastnosti jednotlivých modelů. A ačkoli akce vypukne až za měsíc a půl a potrvá více jak měsíc, je vhodné, vzhledem k velkému zájmu, rezervovat si místo už nyní.

Řekněte sbohem stresu a každodenním starostem a začněte si užívat! A kde jinde než na akci s názvem Harley on Tour, kde prožijete dva dny plné silných strojů, burácejících motorů a jízd na motocyklech Harley-Davidson, navíc zcela zdarma! Ikonická motocyklová značka na svém každoročním tour přibližuje široké veřejnosti motorkářský styl a nabízí možnost na vlastní kůži vyzkoušet stroje H-D, a nejinak tomu bude i letos.

Pro kamion, který k nám dorazí z Maďarska, bude první zastávkou tour Brno, kde bude k dispozici v pátek 15. a v sobotu 16. června. V dalších týdnech následuje Ostrava (23. – 24. 6.), Hradec Králové (29. – 30. 6.), Plzeň (13. – 14. 7.) a poslední zastávkou se stane Praha (20. – 21. 7.). Demo truck pochopitelně nemůže chybět ani na pražských oslavách 115. výročí založení Harley-Davidson, kde hned 3 kamiony budou k dispozici od 5. do 8. července. Zatímco na samotné Harley on Tour je nutná rezervace místa, času a motocyklu předem (po předešlé telefonické domluvě), na oslavách výročí H-D bude možné rezervovat zkušební jízdy přímo na místě.

Princip rezervace motocyklu na Harley on Tour 2018

Rezervaci zkušební jízdy v rámci Harley on Tour 2018 je třeba provést telefonicky u vybraného dealerství a vzhledem k velkému zájmu o všechny zastávky tour je vhodné tak učinit co nejdříve. Každý zájemce si vybere preferovaný model a čas jízdy, které mu budou v rámci telefonické domluvy potvrzeny, případně nabídnuta náhradní alternativa. Pro absolvování jízdy je třeba mít u sebe dva doklady totožnosti – občanský průkaz a pochopitelně řidičský průkaz skupiny A.

„Na každé ze zastávek Harley on Tour bude zájemcům k dispozici 23 motocyklů napříč celým modelovým spektrem Harley-Davidson. Letos to bude nejen naše nová řada Softail, ale třeba i horké novinky představené před několika týdny - Iron 1200 a Forty-Eight Special. Samozřejmě nesmíme zapomenout ani na jedinečné touringy. Pro jezdce tak Harley on Tour představuje skvělou možnost, jak si během jednoho nebo dvou dní vyzkoušet více motocyklů H-D a zjistit, jaký je pro ně tím nejideálnějším,“ vysvětluje Michal Fric, marketingový manažer Harley-Davidson pro střední a východní Evropu.

Po poslední české zastávce v Praze se následně kamion přesune do Ruska, kde jeho tour pokračuje.

Harly-Davidson

Harley-Davidson Motor Company vyrábí customy, cruisery a touringy. Dále nabízí kompletní řadu motocyklových dílů, doplňků a oblečení značky Harley-Davidson. 
Pro více informací navštivte webové stránky Harley-Davidson na
http://www.harley-davidson.cz

Zdroj: Lenka Neužilová

Fotogalerie