Koláče a tartaletky v PAUL: must-have podzimu

16.09.2025 \\ Produkty

Francouzské pekařství PAUL přichází v září s nabídkou, která propojuje nostalgii, tradici i současné trendy. Koláče a tartaletky připravené z poctivých surovin a s francouzským citem pro detail jsou hitem, který si zaslouží pozornost.

Koláče, co mají styl
Koláče PAUL staví na originálním poměru – 70 % náplně, 30 % těsta. Koláč s borůvkami a mandlovou náplní frangipane je esencí léta – šťavnaté ovoce, krémová struktura a máslové těsto s kapkou rumu.

Vedle něj září i koláč s tvarohem a povidly – česká klasika, která dostala elegantní kabát. Kombinace tvarohu, povidel a máslového těsta je nadčasová, a přitom dokonale trendy.

Tartaletka jako fashion doplněk
Fíková tartaletka s vanilkovým krémem a frangipane vypadá i chutná jako luxusní módní kousek. Dezert, který vás vezme na francouzskou riviéru, zatímco venku začíná podzim.

Frangipane – ingredience, která frčí
Tradiční mandlová náplň z másla, cukru, vajec a mandlí se stala základem ikonických francouzských dezertů. Dnes je to trend, který definuje chuť podzimu.

Fotogalerie