Chcete mít u sebe kousek citu, kousek blízkého člověka?

01.04.2018 \\ Design/Domov

Cílem nového projektu WITH U, který byl slavnostně představen v Cloud9 sky bar & lounge hotelu Hilton, je poskytnout něco jedinečného. Tato ambiciózní značka poskytla hostům mimořádnou příležitost seznámit se blíže s výrobou ojedinělé kolekce šperků s otisky prstů, s vlasy, které jsou zalité do pryskyřice, ale také luxusní solitéry s osobním diamantem.

Jméno značky WITH U představila Petra Frantová, PR manažerka společnosti: „Vzniku společnosti předcházela společná myšlenka jak nahradit přítomnost svých blízkých, když nemůžeme být právě spolu. A to vyjadřuje i název značky - WITH U.“ V rámci výroby každého šperku se využívají výhradně osvědčené technologie. „V dnešní přetechnizované době je sice možné mít o člověku uložena téměř jakákoliv osobní data, fotografie, videa a podobně. Ale mít doslova „kus“ druhého neustále při sobě, je podle našeho názoru nesrovnatelně osobnějším zážitkem,“ odpověděla na otázku, proč se rozhodli vyrábět šperky právě touto technologií.

Výroba prochází několika přísně kontrolovanými fázemi. To umožňuje identifikovat každý výrobek a zajistit tak jedinečnost každého šperku. Se všemi zákazníkem svěřenými podklady, ať již v podobě vlasů, nebo sejmutého otisku prstu, se zachází s maximální obezřetností na základě nepřísnějších procesních certifikací.

Šperky s otiskem prstu jsou vyrobeny na základě vlastního otisku prstu zákazníka nebo jeho blízké osoby. Otisk je sejmut na polštářek a následně digitalizován do 2D linek tak, aby mohl být gravírováním přenesen do definovaného prostoru šperku.
Šperky s vlasy zalitými pryskyřicí disponují speciálním lůžkem pro aplikaci pryskyřice, jejíž barvu si může zákazník vybrat dle vzorníku. Tou je pak speciální technologií zalito několik vlasů dodaných zákazníkem, ať již jeho vlastních, nebo jeho blízké osoby.
Luxusní solitér s osobním diamantem je vyroben českým klenotníkem ve spolupráci s celosvětovým lídrem na trhu, společností Heart in Diamond. Diamant bude vytvořen z uhlíku, vzniklého z vlasové střiže, kterou zákazník dodá. Takto extrahovaný uhlík bude využit při procesu výroby diamantu, díky čemuž zákazník získá skutečně osobní diamant ve zvolené barvě a typologii opracování dle nabídky.

Nosit šperky WITH U je silným citovým zásahem. Srdečně přesným. Ačkoli vypadají tyto šperky velmi luxusně a draze, pořídit si je může téměř každý. A potvrzuje to i generální ředitel Robert Fucsik. „Vzhledem k širokému spektru naší nabídky si nejen vybere každý podle svého vkusu, ale i podle finančních možností. V zásadě se pohybujeme v rozmezí od 1200,-, pak už záleží na náročnosti klientů.“  Z každého prodaného šperku jde pak část peněz na organizaci Dětské krizové centrum, se kterou firma spolupracuje.

A kdo touží po takovém šperku nejvíce?
Jde o věkově neomezenou skupinu se silným citovým poutem. Jak všichni jistě ví, běžným rituálem maminek bývá ustřižení a uschování prvních vlásků svého dítěte na památku. Zůstává tak vzpomínka na první krůčky, na první úsměvy, na první slova. Značka WITH U ji uschová ve svém šperku. Stejně tak, jako otisk prstu milovného dítěte.
Zamilovanost je jedno z nejkrásnějších období života. Láska, doteky, milování. Spojení dvou jedinečných osobností. To vše si zaslouží unikátní symbol. Vtisknout svou lásku do ušlechtilého kovu formou otisku prstu do šperku nebo si do něj uložit vlásky z lásky jako dárek. 
Cílovou skupinu tvoři i jedinci, kteří chtějí mít u sebe kousek blízké osoby v době odloučení. Na všech cestách budou stále se svou rodinou, se svou láskou, stále WITH U i v době nepřítomnosti. Tyto šperky mohou sloužit jako památka na rodiče i prarodiče, kteří pro ně v životě tolik znamenají. Díky těmto jedinečným šperkům s nimi budou navždy.
Tento šperk je věnován i těm, kteří si přejí darovat něco originálního, co v sobě ukrývá pocit a má svůj příběh. Ať už k narozeninám, zásnubám či významným milníkům jejich života. Něco jako důkaz stále trvající lásky, jejího příběhu a jako potvrzení jejich pouta. Něco, co je mnohem více než jenom šperk. Klíčovou roli v úspěchu celého projektu bude hrát vybudovaná síť prodejních partnerů. Ambicí je vytvořit síť stabilních partnerů v každém regionu, kteří od nás získají maximální podporu.

Více informací o kamenných prodejnách  WITH U, kde si můžete šperky objednat, naleznete na webových stránkách www.withu.cz . Zatím jsou pouze dvě odběrová místa a to v Praze. Do začátku května se rozšíří o síť poboček do všech českých regionů.


KOLEKCE CLASSIC CIRCLE

Řada dámských a pánských šperků s vlasy zalitými pryskyřicí. Nejvýraznějším prvkem této řady je výplň z pryskyřice kruhovitého tvaru, který svou jednoduchostí evokuje přímočarost Vaší lásky. Šperky řady Classic Circle Vám nabízíme ve variantě ze žlutého, růžového a bílého zlata nebo stříbra. Na výběr máte z palety čtyř barev pryskyřice.

Dámský prsten
1) Classic circle, cena 2.490,- Kč

KOLEKCE CLASSIC SIGNATURE

Řada dámských a pánských šperků s otiskem Vašeho prstu nebo otiskem prstu Vám blízké osoby. Charakteristickým prvkem je kruhovitý prostor, který dokáže přesně takový otisk zachytit. Elegance této řady šperků spočívá především v její jednoduchosti a umírněnosti. Šperky nabízíme ve variantě ze žlutého, růžového a bílého zlata nebo stříbra. Na výběr máte paletu se čtyřmi barvami pryskyřice.
Dámský přívěsek na krk
2) CLASSIC SIGNATURE, cena 3.790,- Kč

KOLEKCE  FLOWER

Řada dámských a pánských šperků s vlasy zalitými pryskyřicí. Určujícím prvkem této řady je design ve tvaru elegantní květiny. Šperky řady Flower pro Vás máme ve variantě ze žlutého, růžového a bílého zlata nebo stříbra. Vyberte si z nabízené palety jednu ze čtyř barev pryskyřice.

Dámský prsten velký
3) Flower, cena 3.990,- Kč

KOLEKCE FLOWER EXCLUSIVE

Výjimečná řada prémiových dámských šperků s vlasy zalitými pryskyřicí. Řada vychází z kolekce Flower, navíc šperky obohacujeme o drahé kameny. Šperky řady Flower Exclusive můžete mít ve variantě ze žlutého, růžového a bílého zlata.

Dámský prsten velký
4) FLOWER EXCLUSIVE, cena 29.990,- Kč

Snubní prsteny WITH U
Jak výjimečná je Vaše láska, tak jedinečné budou Vaše snubní prsteny. Stálou nabídku tvoří dva koncepty snubních prstenů v provedení z bílého a žlutého zlata. Prsteny Forever v sobě mají zapracovanou výplň s vlasy snoubenců v pryskyřici. Prsteny Print vynikají umístěním otisku prstu partnera ve vnitřním mezikruží.

Gravírované doplňky Vám vytvoříme přesně na míru, stejně jako další detaily prstenů, které jsme schopni upravit zcela dle představ snoubenců. Snubní prsteny Vám rádi připravíme i přesně na míru dle Vašich požadavků.

Snubní prsteny FOREVER s vlasy zalitými pryskyřicí
5) snubni prsteny, cena 27.990,- Kč

Solitéry

Naši klenotníci pro Vás připravili 4 typy solitérních prstenů, ve kterých je zakomponován osobní diamant od společnosti Heart In Diamond s Vašimi vlasy nebo vlasy Vašeho blízkého.

6) SOLITERY, cena 29.990,- Kč (cena neobsahuje diamant HID)

7) SOLITERY, cena 9.990,- Kč (cena neobsahuje diamant HID)

8) SOLITERY, cena 19.990,- Kč (cena neobsahuje diamant HID)


Individuální šperky
Naši klenotníci jsou rovněž připraveni navrhnout a zhotovit zcela unikátní šperky  dle představ a požadavků zákazníka, a to jak s otiskem prstu nebo vlasy zalitými  pryskyřicí, tak i jedinečné luxusní solitéry  s osobním diamantem.

9) Individualní šperk pryskyřice, bílé zlato, 200 briliantů, cena 132.990,- Kč

WITH U můžete navštívit na adrese vzorkovny:

Futurama Business Park, Sokolovská 651/136A, 186 00 Praha 8 – Karlín

nebo ve zlatnickém ateliéru Robert H., Elišky Krásnohorské 14, Praha 1 – Staré město

 

Foto: WITH U

 

Fotogalerie