Olga Menzelová má program našlápnutý, přesto našla čas na zajímavou akci

28.03.2018 \\ Magazín

Mít šperk, který nese v sobě více než jen otisk blízkého člověka, je zcela mimořádná záležitost a není divu, že si uvedení nové značky WITH U nenechala ujít celá řada známých osobností českého showbyznysu. Dorazila Jana Švandová, Olga Menzelová se starší dcerou Tereza Kostková se synem Toníkem a  Michaela Maurerová.

S producentkou Olgou Menzelovou přišla Anička, která neustále překvapovala tím, že vždy dokázala sáhnout po těch nejdražších variantách šperků, aniž sama tušila, že vybírá ty nejhodnotnější kousky. Už je prostě velká slečna s vytříbeným vkusem, která se trochu durdila, když ji jeden z fotografů označil jako „malou“.

Olga Menzelová je toho názoru, že by ženy měly nosit šperky neustále a vysvětlila to na zajímavé zkušenosti: „Nedávno jsem viděla fotku maminky našeho přítele. Její jí 90 a šla se koupat do řeky s pravými perlami a diamanty. A to je krásné. Žena má být „oblečena“ do diamantů nebo perel v kterémkoliv věku a při jakékoliv příležitosti.“ Nápad spojení šperku s blízkým člověkem ji oslovil. „Vždy ocením originální dárek, který nese osobní stopu jeho dárce.“ Dcera Anička si ustříhla pramínek vlasů hned na místě, a ten se stane nedílnou součástí šperku maminky, která má program dlouhodobě opravdu našlápnutý. Pracuje a pečuje o své dcerky, se kterými každý den společně navštěvují režiséra Jiřího Menzela v Rehabilitační klinice Malvazinky, kde už je několik měsíců.  

 

Fotogalerie