Česká Miss zakončila sérii castingů v Praze

20.03.2018 \\ Magazín

Byla mrazivá sobota a v OC Europark nebylo v sobotu 17. března snad dívky, která by nezatoužila po korunce miss. Pražský casting Česká Miss 2018 byl posledním ze série castingů letošního ročníku. Dorazily dívky nejen z Prahy a okolí, ale i z Plzně, Přerova, Rokytnice v Orlických horách a řady dalších míst.

Česká Miss je nejprestižnější národní soutěží krásy, jejíž vítězka bude reprezentovat Českou republiku na nejprestižnější světové soutěži krásy Miss Universe. Další vítězky budou reprezentovat na Miss Earth a na Miss Supranational. Vítězka České Miss 2018 se může těšit nejen na účast na Miss Universe, ale také na kontrakt s kosmetickou firmou Juliette Armand za 750 000 Kč a ceny za více jak 1 milion korun českých.

„Česká Miss je o kráse, charismatu, inteligenci, není to jen soutěž fyzické krásy, ale komplexnosti. Hledáme krásnou ženu, dívku, osobnost, která zaujme svojí jedinečností a originalitou a bude inspirovat druhé,“ uvedla Eva Čerešňáková, ředitelka soutěže. Semifinále proběhne již 6. dubna v pražském hotelu Augustine.

Dívky přišel povzbudit také zpěvák Martin Maxa, který mnohé svou účastí překvapil.  V lednu totiž podstoupil závažnou operaci páteře, ale naštěstí vše dobře dopadlo a radost udělal nejen soutěžícím, ale všem, kdo do OC Europark dorazili, třeba jako podpora nebo jen na nákupy. V publiku dívky sledovala i Štěpánka Duchková se syny, která byla jejich zájmem mile překvapená, je jim totiž teprve osm let.

Zdroj: OC Europark

Fotogalerie