Lidská dělová koule dosáhla na nový rekord!

18.03.2018 \\ Magazín

Lidé odedávna hledají poklady a překonávají rekordy a mnohdy nedbají ani případných rizik. Mezi takové se počítá také David „The Bullet" Smith, který překonal svůj rekord GUINNESSOVY KNIHY REKORDŮ nejdelší přeletěné vzdálenosti jako lidská dělová koule při příležitosti spuštění nadcházející hry společnosti Xbox s názvem Sea of Thieves.

David po vystřelení z 10 metrů dlouhého pirátského kanónu Xbox Pirate Blaster na Raymond James Stadium přelétl vzduchem vzdálenost 59,5 metrů, čímž překonal svůj minulý rekord GUINNESSOVY KNIHY REKORDŮ o vzdálenosti 59 metrů. Tento let byl pro Davida divokou jízdou, když letěl vzduchem přibližně pět sekund před nárazem na přistávací airbag. Fanoušci se připojili k živému přenosu tohoto výkonu přes Mixer Xbox Channel a během této mimořádně zábavné a interaktivní události zanechali pro Dava motivující komentáře.

Hra Sea of Thieves bude k dispozici 20. března jako součást předplatného Xbox Game Pass, kde mohou fanoušci používat svá vlastní děla, aby potopili nepřátelské lodě. Napěchujte svého piráta do děla, zaměřte na cíl, zapalte doutnák a užijte si tu jízdu! Hra Sea of Thieves je nyní k dispozici na předběžnou objednávku v obchodě Microsoft Store a umožňuje hráčům zažít bohatý a fantastický svět plný pirátů, nebezpečí a objevů - to vše v nativním rozlišení 4K a HDR!

Další úžasné herní rekordy naleznete v Guinnessově knize rekordů 2018, hráčská edice.