Eva Perkausová v charitativním kalendáři Leco

27.02.2018 \\ Magazín

Moderátorka Eva Perkausová by se díky své tváři mohla živit jako modelka, ale protože v tomto ohledu mnoho ambicí nemá, stojí před fotoaparátem jen občasně. Naposledy nafotila spolu s hercem Hynkem Čermákem charitativní kalendář pro firmu LE & CO, která je proslulá výrobou té nejkvalitnější šunky v mnoha variantách.

„Já mám velmi kladný vztah k jídlu, a protože jsem věděla, že budeme fotit s Hynkem a šunkou, přijala jsem nabídku s nadšením,“vysvětlila moderátorka s úsměvem. Už při vzniku snímků, kde za fotoaparátem stál Michal Matyáš, si tak potvrdila, že to byla dobrá volba. „Když tam ta šunka byla, tak jsem ji samozřejmě musela ochutnat! A byla opravdu moc dobrá,“ smála se Eva. Na křtu kalendáře v Občanské plovárně svá slova na rautu jen potvrdila.

Kromě šunky však prý hrálo při rozhodování, zda do tohoto projektu jít, svou roli také to, že šlo o dobrou věc. Když takovým kalendářem můžete pomoct nemocným dětem, není moc o čem přemýšlet,“ řekla moderátorka Eva Perkausová.

Křest kalendáře je totiž každoročně spojen s charitou a letos byl předán šek na 100 tisíc korun Nadačnímu fondu Dům Ronalda McDonalda, který převzal jeho ředitel Marek Šedivý. Tento fond podporuje rodiny dětí dlouhodobě hospitalizovaných v nemocnici, a pomáhá stavět speciální domy, do kterých se mohou rodinní příslušníci dočasně nastěhovat a být tak svému dítěti nablízku.

Zdroj: Leco

Fotogalerie