PUMA a Coperni se řítí futuristickým vesmírem

10.06.2024 \\ Fashion

PUMA a Coperni prohlubují své úspěšné partnerství uvedením první kompletní kolekce na jaro/léto 2024. Spolupráce odstartovala v lednu navržením společenské boty PUMA x Coperni 90SQR inspirované prvky fotbalové obuvi. Dnes značky přichází s novou nadčasovou kolekcí, která opět propojuje módu, výkon a svět atletiky s využitím vysoce kvalitních materiálů a inovativních detailů, které dodají kouskům futuristický nádech a sportovní estetiku.

Vize, která obě značky pohání je pevně spjata s dresy elitních sportovců a propojuje svět módy se sportovními výkony. Mezi výrazné kousky kolekce patří šaty Speedsuit a punčochy Bodysuit, které vynikají plynulými liniemi a elegantními střihy. Láska módního domu Coperni k futurismu se projevuje v mnoha designových detailech včetně fotbalového dresu s minimalistickým brandingem obou značek. Nechybí ani inovativní prvky jako je žakárová síťovina a na dotek příjemné teplé akcenty bílé, černé a výrazně žluté nebo detaily francouzské vlajky. Dědictví značky Coperni se tak promítání do každého kousku oblečení. Nesmí chybět ani ikonické doplňky jako je střední a malá kabelka s chromovým potiskem a popruhy s brandingem.

PUMA v této spolupráci nezapomněla ani na svou ikonickou siluetu Speedcat. Společně s Coperni představují verzi inspirovanou závody F1. Tato nízkoprofilová bota má základ ze syntetické kůže a je pokrytá strukturovanou koženkou doplněnou 3D tištěnými logy. Bota Speedcat Coperni je k dispozici v bílé a černé barvě a efektivně tak doplňuje celou kolekci. Vizuály k úvodní kampani PUMA a Coperni ztělesňují témata času a naznačují souhru nehybnosti a pohybu. Modelky v kampani představují příběh, ve kterém každá nastartovala svou vlastní cestu. Tyto cesty se v určitém bodě protínají a postupně vytváří symbiózu, ta je metaforou kreativního spojení obou značek. Nechte se okouzlit tímto splynutím, v čase a prostoru, kde se potkává moderní design se špičkovým řemeslem se sportovním know-how.

Kolekce PUMA x Coperni je k dispozici od 31. května 2024 v obchodech Coperni coperniparis.com a od 3. června na PUMA.com a u vybraných prodejců.