Léto s Albi – léto plné radosti

08.06.2024 \\ Design/Domov

Dovolenou za vás nezařídíme, ale zajistíme, abyste se v létě nenudili. Ať už budete kdekoliv, ať už budete s kýmkoliv. Pro všechny letní příležitosti máme výbavu, kterou nutně potřebujete. Navštivte Albi prodejny a přesvědčte se, že léto s Albi bude plné radosti.

Cestování na pohodu

Než dorazíte do cíle, musíte zdárně absolvovat přesun. V případě cestování s dětmi se dá dokonce hovořit o „přežití“. Abyste z toho vyšli na obou stranách bez úhony, mějte po ruce vše nezbytné. Na co nezapomenout?

Komfort nadevše

Dětské cestovní polštáře 3v1 si potomci na první dobrou zamilují. Kombinují v sobě roztomilou plyšovou hračku na hraní, která se po rozepnutí zipu přemění na polštářek (zadní část) a praktickou masku na oči. Teď už si jen vybrat z bohaté nabídky designů. Pitný režim nadevše! Voda ve veselé sportovní láhvi s poutkem dodá energii nejen unaveným řidičům. A když je potřeba se zahřát, stačí rozepnout heboučké polštáře 2v1 a zachumlat se do deky, která je v nich uložena. Kdo by se nechtěl tulit třeba k avokádu?

Dětské cestovní polštáře 3v1, Albi, 329 Kč

Sportovní láhve 500 ml, Albi, 349 Kč

Polštář a deka 2v1 – Avokádo, Albi, 499 Kč

Nuda nemá šanci

Jak udržet děti v klidu, když cesta ubíhá pomalu? Zkraťte jim chvíli s Kvído Cestovními aktivitami. Budou hledat rozdíly, vyplňovat křížovky a sudoku, procházet bludištěm nebo počítat obrázky. Pokud už mají hotovo, mohou vše smazat a zkusit hrát znovu. Do sešitu se totiž píše fixem, který lze pomocí papírového ubrousku setřít. Kreativní duše zaplesají nad chlupatými bloky, do nichž si mohou zapisovat zážitky z jízdy či jen tak čmárat pro radost.

  • Kvído Cestovní aktivity, Albi, 139 Kč
  • Chlupatý blok A6 – Koala, Albi, 149 Kč
  • Chlupatý blok A6 – Panda, Albi, 149 Kč

Cestovatelský deník z edice Mementerra se stane nepostradatelným parťákem na všech vašich cestách. Uchovejte do něj vzpomínky z výletů a plňte nevšední výzvy. Pro dobrodruhy, kteří rádi navštívená místa poznávají z úplně jiné perspektivy, se hodí Karetní výzvy – Cestovatelské, taktéž z edice Mementerra. Netradiční úkoly mohou plnit sami, s partnery, rodinou nebo přáteli, v Česku i zahraničí. Balíček obsahuje 40 výzev rozdělených do 3 kategorií – přírodní, městské a univerzální. K tomu prázdné karty na vlastní výzvy.

  • Cestovatelský deník z edice Mementerra, Albi, 349 Kč
  • Karetní výzvy – Cestovatelské z edice Mementerra, Albi, 349 Kč

Plácněte se u vody

U rybníka, na koupališti i mořské pláži – všude se dají při prodlevách na dece vytáhnout hry. Zabalte takové, které jsou skladné a zároveň je může hrát celá rodina či parta.

Bláznivá karetka Taco, kočka, koza, sýr, pizza položí všechny na lopatky. Smíchem se u ní totiž budou válet děti i dospělí. Jedná se o postřehovou hru, ve které neustále opakujete pět slov, ale přitom jste v pozoru. Když se totiž slovo shoduje s právě otočenou kartou, musíte ji zaplácnout dříve než soupeři.

Taco, kočka, koza, sýr, pizza, Albi, 349 Kč

O co jde v kvízové hře s provokativním názvem Táhni! především? Dostrkat vlajku do vítězného konce na své straně arény. V týmovém souboji budete odpovídat na zábavné otázky jednoduše ano/ne, takže můžete bez uzardění tipovat. V případě, že pouze jeden tým odpoví správně, táhne vlajku k sobě. S každou další kartou se zvyšuje sázka.

  • Táhni! – Kvízový souboj, Albi, 499 Kč

Čas vidět se s kamarády

A nejenom to! Proč sedět doma, když léto láká k pohybovým aktivitám? Vyzkoušejte venkovní hry, u kterých si protáhnete tělo i užijete spoustu zábavy. Znáte Smash Ball, zábavnou hru s prvky volejbalu, při které se rychlost a postřeh počítá? Dva týmy o 2 hráčích hrají proti sobě a snaží se skórovat údery balonu přes napnutou síť. Bean Bag je házecí hra, ve které zvítězíte přesně mířenými hody! Po odehrání 5 kol vyhrává tým/jednotlivec s nejvyšším počtem bodů. Potrénujte házení frisbee na cíl nebo si zahrajte partičku hry Disc Toss. Cílem je vhodit disk do protilehlého barelu s pomocí či bez pomoci spoluhráče.

  • Hra Smash Ball, Albi, 699 Kč
  • Hra Bean Bag, Albi, 599 Kč
  • Hra Disc Toss, Albi, 449 Kč

Na prázdniny za babičkou i na tábor

Dokážete si představit léto bez balónu? Novinka Albi Science Zářící míč nadchne nejen malé fotbalisty. Díky holografickému efektu a fosforeskujícím prvkům se s ním dá hrát v jakoukoliv denní dobu. Na světle duhově září, ve tmě svítí. Nepotřebuje přitom napájení ani baterky – stačí ho vystavit sluníčku nebo třeba pod lampu. Hodí se dovnitř i ven. Součástí balení je praktická síťovka na přenášení, věšák k uspořádání medailí a návod na 23 zábavných míčových her. 

  • Albi Science Zářící míč, Albi, 899 Kč

Kouzelné čtení nesmí na prázdninách chybět, tentokrát v nové podobě! Poklad lesních skřítků jako první mluvicí ilustrovaný gamebook na světě vtáhne do děje děti od 8 let, a to doslova. Záleží totiž jen na nich, jakým směrem se příběh bude ubírat. Cest k pokladu vede mnoho, a knihu tak mohou číst pořád dokola a nacházet v ní nové zajímavosti. Potkají přitom spoustu zvláštních tvorů, prapodivných rostlin i čarovných předmětů. Interaktivní Albi tužka není součástí produktu, je třeba ji dokoupit zvlášť.

  • Kouzelné čtení Poklad lesních skřítků, Albi, 549 Kč

Aby mozkové buňky mladších dětí přes prázdniny nezakrněly, vezměte si na pomoc Kvído Roztančené fixy – veselé sešity plné aktivit a úkolů pro rozvoj jemné motoriky i zrakového vnímání. Fixy jsou mazatelné, takže s nimi děti budou moct procvičovat znovu a znovu. Díky kroužkové vazbě a zapínání na magnet se hodí do batůžku. Jakoukoliv trasu pak oživí Kvído 5 venkovních bojovek – Cesty za pokladem, sada celkem 50 karet s příběhy a úkoly. Každá cesta je svým tématem a příběhem jiná, pasuje ale všude. Na konci jen stačí dětem schovat poklad.

  • Kvído Roztančené fixy – Poznávání přírody, Albi, 279 Kč
  • Kvído 5 venkovních bojovek – Cesty za pokladem, Albi, 249 Kč

Co si takhle společně zamlsat? A ještě se u toho poučit? Není nic lepšího než vlastnoručně vyrobené dobroty, v případě Albi Science Ovocných medvídků želé bonbony veselých tvarů. Klasické medvídky doplní jahůdky, zmrzlinky nebo kaktusy. Udělat si svoje mňamky zvládnou podle návodu už děti od 6 let. Navíc se dozví spoustu zajímavostí o potravinářských postupech.

  • Albi Science Ovocní medvídci, Albi, 499 Kč

Romantika pod hvězdami

Teplé počasí a světlo do večera nahrávají oslavám pod širým nebem. Jakoukoliv letní párty dotáhnou k dokonalosti balónky, zvlášť pokud jsou crazy a bláznivé. Vyšperkovat je můžete vlastním nápisem, stačí jen zajít na vybranou Albi prodejnu a svěřit personálu své přání. Odnesete si balónek nafouknutý heliem se 100 % originálním vzkazem. Nejlépe přitom vynikne v kombinaci s dalšími balónky, kdy společně vytvoří dechberoucí kytici, která jen tak nezvadne. Služba personalizovaných balónků je exkluzivně k dostání na vybraných Albi prodejnách. A pokud se rozhodnete balónky nafouknout až na místě, není nic jednoduššího než si obstarat helium na domácí použití. Prázdnou tlakovou nádobu lze odvézt do sběrného dvora a tím se postarat o ekologickou likvidaci.

Personalizované balónky na přání, exkluzivně na vybraných Albi prodejnách, cena se liší dle velikosti a počtu balónků

  • Helium na 30 balónků, Albi, 899 Kč

Fotogalerie