Myslete na své tělo a dopřejte mu dokonalou pokožku

08.05.2024 \\ Krása

Jakmile se blíží teplé letní měsíce, naše pokožka se začíná připravovat na zvýšené nároky, které s sebou přináší vyšší teploty a sluneční záření. Sluneční paprsky, přestože nám dopřávají příjemné teplo a podporují produkci vitamínu D, mohou být příčinou dehydratace a ztráty vlhkosti. Proto je nezbytné, aby byla pokožka ochráněna nejen před škodlivými UV paprsky, ale zároveň byla pravidelně vyživována a hydratována.

Péče o pokožku nekončí jen u ochrany a hydratace. V letních měsících je také důležité myslet na specifické potřeby různých částí těla. Například produkty určené pro unavené nohy mohou poskytnout úlevu po dlouhých dnech strávených chůzí po pláži nebo procházkách městem. Intimní péče by neměla být opomíjena, zejména během dovolených, kde může docházet ke změnám v běžné hygieně. A samozřejmě, pokud plánujete letní dovolenou s dětmi, je důležité mít při ruce produkty, které jsou bezpečné a šetrné k jejich citlivé pokožce.

Zkrátka, příprava na letní sezónu vyžaduje komplexní přístup k péči o pokožku, který zahrnuje ochranu, výživu, hydrataci a speciální péči pro jednotlivé části těla. Vyzbrojeni těmito produkty a znalostmi, můžete vyrazit na letní dovolenou s jistotou, že vaše pokožka bude vypadat zdravě a svěže po celé léto.

Bloom & Blossom Legs Eleven

Ochlazující sérum okamžitě dodává horkem znaveným nohám pocit, jako by je právě svlažil osvěžující letní deštík. Navíc přirozeně rozjasní matnou kůži a významně podpoří její regeneraci. 

Přípravek má konzistenci lehkou jako pírko, snadno se vstřebává a na kůži nezanechává nepříjemný mastný film.

Sérum je až po okraj naplněné blahodárnými látkami:

  • Výtažky z listů aloe vera jsou plné vitamínů a antioxidantů a unaveným končetinám dodávají novou energii.
  • Olej z máty peprné přináší horkem schvácené pokožce vzpruhu a také svěží vůni.
  • Algin je skutečným hrdinou tohoto přípravku, neboť je bohatý na polysacharidy, díky čemuž pomáhá pokožce dlouhodobě uchovávat hydrataci.

Užijte si čas sami pro sebe a pomocí séra dopřejte svým unaveným nohám jemnou masáž. Ta totiž podpoří krevní oběh, a rychleji tak dojde k úlevě. 

Bloom & Blossom Legs Eleven, 100 ml: 940 Kč.

Bloom & Blossom Spritzy Toes

Znáte ten pocit, kdy po horkém dni vaše nohy doslova hoří a vy netoužíte po ničem jiném, než po zchlazení?

Osvěžující mlha Spritzy Toes je přesně ten přípravek, který vašim končetinám dopřeje rychlou vzpruhu a navíc podpoří jejich revitalizaci.

Za své výjimečné účinky vděčí mlha těmto ingrediencím:

  • Výtažek z listů aloe vera je plný vitamínů a antioxidantů, díky čemuž dodává unaveným nohám energii.
  • Limetkový olej stimuluje krevní oběh a také zmírňuje pocit těžkých nohou.
  • Pentylenglykol okamžitě vyživí pokožku, hydratuje ji a vlhkost v ní uzamkne. Díky němu zůstávají nohy hebké na dotek.

Nastříkejte na nohy z lednice vychlazený Spritzy Toes, úleva se dostaví okamžitě a spolu s ní také osvěžující vůně, jež povzbudí vaši mysl. Spritzy Toes je vynikající parťák do příručního zavazadla, ať už chodíte dlouhé tůry v přírodě nebo se nevyhnete pochůzkám po rozpálených ulicích města.

Bloom & Blossom Spritzy Toes, 100 ml: 730 Kč.

LIP INTIMATE CARE Jemný kokosový peeling

Jemný peeling s kokosem, který byl vyvinut speciálně pro oblast bikin. Při kontaktu s vodou se během okamžiku přemění z gelu na tělové mléko. Zjemňuje, vyživuje a čistí pokožku, pomáhá předcházet zarůstání chloupků a může přispět k rovnoměrnějšímu vzhledu kůže. S vysokou koncentrací exfoliačních kokosových skořápek.

100% přírodní složení, 46% BIO

 Lip Intimate Care jemný peeling 449 Kč / 50 ml

NUORI Minerální ochranný opalovací krém SPF 30

Tento výjimečný opalovací krém neobsahuje žádné chemické filtry a má jen čistě přírodní složení. Poskytuje širokospektrální ochranu proti UVA i UVB záření, a to díky obsahu transparentního oxidu zinečnatého. Obsahuje výtažek z francouzských přímořských borovic, který pomáhá potlačovat oxidační stres, také obsahuje olej z mrkve, který působí antioxidačně a slunečnicový olej, který je bohatý na omega mastné kyseliny, které snižují zánětlivé procesy na pokožce, posilují přirozenou kožní bariéru a povzbuzují regeneraci pleti.

Opalovací krém NUORI Mineral Defence Sunscreen můžete beze strachu o své zdraví zařadit mezi přípravky své každodenní péče o pleť. Díky svému lehkému složení bez parfemace je přípravek vhodný pro všechny věkové kategorie i typy pokožky, včetně té citlivé či problematické.

NUORI Minerální ochranný opalovací krém SPF 30, 50 ml: 990 Kč.

Bloom & Blossom Scrubs Up Nicely

Pěnivý čisticí peeling dokonale vyčistí pokožku a odstraní z ní odumřelé buňky, aniž by ji vysušil.

Výsledkem pravidelného používání je na dotek hedvábně hladká a na pohled přirozeně zářivá pokožka celého těla.

O rozjasněnou pokožku se postarají tyto složky:

  • Přírodní krystalky cukru odstraňují odumřelé kožní buňky, díky čemuž zanechávají pokožku dokonale hladkou a krásnou.
  • Kyselina salicylová jemně odstraňuje nečistoty, zlepšuje tón kůže i její strukturu a zanechává ji krásně hebkou.
  • Vysoce hydratační složky, jako je bambucké máslo a olej monoi, se postarají o to, aby pokožka po umytí nezůstávala vysušená.

Krouživými pohyby rukou nebo pomocí rukavice nanášejte přípravek na vlhkou pokožku celého těla. Nespěchejte a dovolte podmanivé kombinaci vůní bergamotu, cedrového dřeva, pačuli a jasmínu, aby oživila všechny vaše smysly.

Bloom & Blossom Scrubs Up Nicely, 200 ml: 480 Kč.

KOKOSO BABY Bio kokosový olej

Pleť vašeho miminka může zůstat jemná a hydratovaná díky prémiovému kokosovému oleji v BIO kvalitě. Čistý kokosový olej využijete jako tělové máslo, balzám na dětský zadeček, na rty nebo těhotenské bříško. Výjimečně vhodný je pro péči o pokožku vysílenou letním sluncem. Je vhodný pro děti od narození i na ekzematickou pokožku. K dostání je i v malém cestovním balení. Přirozená teplota tání kokosového oleje je 24 °C. Skladujte jej proto mimo přímé slunce a v teplém počasí jej v kabelce pro jistotu udržujte víčkem nahoru.

Kokoso Baby bio kokosový olej: 320 Kč / 200 ml nebo 210 Kč / 83 ml

K dostání na: www.madeformoms.cz

Fotogalerie