Duty Free nákupy: Vydejte se vstříc zážitkům dokonale připraveni a bez stresu

02.05.2024 \\ Informace

Letní sezóna a s ní i období cestování letadlem se blíží. Ať už se chystáte na exotickou dovolenou nebo na víkendový výlet do sousední země, nezapomeňte navštívit Aelia Duty Free obchody na pražském letišti. Nakoupíte tu vše potřebné, počínaje dárky pro příbuzné na poslední chvíli a konče cestovními sadami kosmetiky.

Dárek na poslední chvíli? V Duty Free ho najdete!

Duty Free obchody nabízejí tradičně široký výběr parfémů a kosmetiky světových značek. Ať už hledáte ikonický parfém pro sebe, nebo dárek pro své blízké, v Duty Free si určitě vyberete. Navíc jedna důležitá věc - tady si můžete být jisti, že se jedná o originální výrobky a ne o padělky. V Aelia Duty Free navíc naleznete tzv. Travel exklusive produkty – například sety miniatur světových značek, jako je Guerlain nebo Armani, které nejsou k dostání jinde, než právě na letišti. Zapomněli jste pořídit dárek pro své přátele nebo rodinu v zahraničí? Nezoufejte! V Duty Free shopech najdete širokou nabídku tradičních lokálních produktů, jako jsou alkoholické nápoje, sladkosti, suvenýry a mnoho dalšího. Díky tomu budete mít jistotu, že potěšíte své blízké jedinečným dárkem.

Travel sety jsou záchrana pro zapomnětlivé

Na každém z obou terminálů Letiště Václava Havla Praha funguje vždy jedna prodejna Aelia Duty Free v non stop provozu, využít ji tedy můžete i v případě charterových letů, které jsou často v nočních hodinách. To se může hodit v okamžiku, kdy si doma zapomenete třeba taštičku s kosmetikou. Zachrání vás široká nabídka speciálních miniatur základních produktů a také tzv. travel setů, které obsahují cestovní balení nezbytností, jako je sprchový gel, šampon, krémy nebo přípravky na odličování. Tyto sety vám pomohou v nouzi a zajistí, že budete během cesty i vaší dovolené vypadat a cítit se skvěle. Navíc se vejdou i do toho nejmenšího zavazadla, které můžete mít na palubě letadla. Sety, ideální pro cestování, nabízí několik oblíbených českých i světových značek, například Rituals nebo Havlíkova Apoteka.

Nakupování v Aelia Duty Free je pohodlné a bez starostí. Ochotný personál rád poradí s výběrem produktů a zodpoví všechny vaše dotazy.

Fotogalerie