Vychutnejte si čaje TEEKANNE s bezovým květem

16.04.2024 \\ Alko/Nealko

Také milujete bezovou limonádu a už se nemůžete dočkat keřů obsypaných bílými voňavými květy? Ještě, než se naplno rozjede sezóna a černý bez se rozvoní v parcích a ulicích, užijte si jeho nezaměnitelné aroma prostřednictvím čajů TEEKANNE. Vybírat můžete mezi svěžím ovocným TEEKANNE Garden Selection a intenzivním TEEKANNE Zázvor & černý bez z řady World of Ginger. Který bude vaším favoritem?

Svěží, voňavý, jemný, na první ochutnání okouzlující. Přesně takový je čaj TEEKANNE Garden Selection. V lahodné čajové směsi si vychutnáte kombinaci sladkého jablka, pomerančové kůry, bílého ibišku, voňavé bezinky a osvěžujícího citronu. Lahodným šálkem horkého čaje TEEKANNE Garden Selection můžete začít své ráno, nebo si jej můžete během teplých dní dopřát také v ledové podobě.

Pokud toužíte po výraznější chuti, která vás okamžitě probere a povzbudí vaše smysly, sáhněte po čaji z řady World of Ginger. Zázvorová vzpruha TEEKANNE Zázvor & černý bez v sobě snoubí intenzitu zázvorového kořene a charakteristické aroma černého bezu. Další chuťové vrstvy čaji dodává lékořice nebo citronová tráva. A ačkoli je zázvor oblíbený pro své prohřívací účinky, zkuste si i TEEKANNE Zázvor & černý bez nachystat nastudeno a vychutnat si jej jako osvěžující drink, rozhodně nebudete litovat.

Fotogalerie