Severská značka AAVALABS jsou vhodné pro každou ženu

14.04.2024 \\ Zdraví

Poznejte rodinnou firmu AAVALABS, zakládající si na souznění s přírodou, kvalitě a šetrnosti k produktům. AAVALABS dodá vašemu tělu klíčové suplementy, které najdete pouze na systers.bio.

AAVALABS je finská rodinná firma, která přináší klíčové suplementy nejen pro ženy. Poslání značky vychází z finského slova AAVA, které již po staletí vyjadřuje ty, kdo obdivují čistotu přírody a její dechberoucí krásu. Se značkou se tak přirozeně pojí pocit svobody, pokory a svěžesti. Ten, který zažíváte třeba při pohledu na neposkvrněnou přírodu. Právě tohoto ducha vkládá AAVALABS do každého svého výrobku.

Značku založil v roce 2010 Otso Kääriäinen s touhou podpořit lidi ve shonu moderního života tím nejlepším, co příroda nabízí. Výjimečnost této severské značky stojí na upřímné komunikaci s dodavateli, pěstiteli, i jejími zákazníky, na úctě k přírodě, která se projevuje v čistotě jejích produktů a na štědrosti k lidem v nouzi prostřednictvím podpory neziskové organizace Vitamin Angels. Ta zajišťuje lidem v nouzi přístup k vitamínům a minerálům, přičemž podporuje především těhotné ženy a novorozence, kteří suplementy potřebují nejvíce.

AAVALABS – Prémiový Omega-3 Rybí olej – kapsle

Tyto kapsle jsou udržitelným a skvěle vstřebatelným zdrojem Omega-3 a rybího oleje. Ten je získáván z tichomořských ančoviček, ulovených v rámci udržitelného rybolovu poblíž peruánského pobřeží. Díky patentovanému čistícího procesu AAVALABS se k vám dostane skutečně prémiový produkt bez těžkých kovů a toxinů. Kapsle vám dodají přírodní látky, které vaše tělo podpoří v boji proti volným radikálům. Pomohou tak ke správnému fungování mozku, podpoře zraku a přirozené činnosti srdce. Pokud jste zrovna v očekávání, pomáhají také ke správnému vývoji plodu a stejně tak podpoří i kojená miminka.

https://www.systers.bio/aavalabs-premiovy-omega-3-rybi-olej--120-kapsli-/

Cena: 590 Kč

AAVALABS – Vitamin B komplex - kapsle

Vitamin B komplex od AAVALABS v sobě kombinuje osm esenciálních vitamínů skupiny B ve formě rostlinných kapslí. Vitamíny B jsou základem suplementace každé ženy, jelikož jsou součástí spousty důležitých procesů v těle od správné funkce nervového systému až po budování přirozené imunity. Vitamíny B12 a B6 slouží na podporu hormonální rovnováhy. Vitamíny B2 a B3 zase pomáhají ulevit od únavy, podporují přirozenou činnost nervové soustavy, čímž přispívají k psychickému zdraví.

https://www.systers.bio/aavalabs-vitamin-b-komplex--180-kapsli-/

Cena: 550 Kč

AAVALABS – Vitamin D3 + K2 – kapsle

Kapsle s vitamínem D3 a K2 se podílí na zdravém stavu kostí a svalů a podporují správné vstřebávání vápníku i fosforu v těle. Rovněž přispívají k větší odolnosti imunitního systému. Kapsle obsahují dávku vitamínu D3, který je získáván z ovčího lanolinu a porci K2 v jeho MK7 formě, která je považována za nejvíce aktivní a nejčistší formu. Doplňuje je i přítomnost panenského olivového oleje, díky kterému se může kombinace vitamínů skvěle vstřebat do organismu.

https://www.systers.bio/aavalabs-vitamin-d3-k2--180-kapsli-/

Cena: 521 Kč

Všechny produkty najdete exkluzivně na https://www.systers.bio.

Kdo jsou Systers

Systers je portál, který propojuje ženské zdraví, moudrost našich babiček, vědecké poznatky, nejnovější technologie a biohacking. Kromě unikátních produktů je tu také magazín plný zajímavých informací a seznam eventů, které komunita Systers pravidelně pořádá. „Společně jdeme cestou sebepoznání a holistického přístupu ke zdraví," říká o portálu jeho zakladatelka Veronika Allister s tím, že možnosti každého z nás jsou bezbřehé.

https://www.systers.bio

Fotogalerie