Přidejte se k revoluci v praní. EcoHaus spustil kampaň na HitHitu

31.03.2024 \\ Design/Domov

EcoHaus, průkopník v oblasti udržitelné péče o prádlo, uvádí na trh svůj nejnovější inovativní produkt – černé prací sáčky navržené speciálně pro ochranu tmavého oblečení při praní. Tento krok následuje po úspěšném uvedení pracích papírků, které se staly revolucí v praní. Nyní EcoHaus rozšiřuje svou nabídku o další produkt, který slibuje ještě jednodušší a ekologičtější praní, nezapomínajíc ani na eleganci.

Zakladatelka EcoHaus, Petra Doubková, proměnila jednoduchou myšlenku v revoluční produkt, který usnadňuje život v mnoha domácnostech. Teď s hrdostí představuje černé prací sáčky, které jsou ideálním řešením pro všechny, kteří chtějí udržet své tmavé oblečení chráněné a bez známek opotřebení či zašednutí, na což standardní bílé sáčky nestačí.

Sáčky od EcoHaus jsou vyrobeny z odolného materiálu nejvyšší kvality s použitím ověřených postupů, což zaručuje jejich dlouhou životnost a vysokou funkčnost. Navíc jsou snadno uzavíratelné a optimalizují proces praní.

EcoHaus klade velký důraz na ekologii, kterou nevidí jen jako dočasný trend, ale jako dlouhodobou vizi pro lepší a zodpovědnější svět. Produkty, včetně nových pracích sáčků, jsou vyráběné s ohledem na minimální dopad na životní prostředí. Sáčky jsou šity ručně v České republice, v chráněných dílnách poskytující práci sociálně znevýhodněným lidem, čímž firma podporuje i sociální odpovědnost.

Vlastnosti a výhody pracích sáčků:

  • Barvu: Začínáme s černými sáčky, ale plánujeme rozšíření nabídky o další barvy.
  • Materiál a design: Odolný materiál s jemnou síťovinou zajišťuje ochranu oblečení, zároveň umožňuje efektivní praní.
  • Různé velikosti: Nabídka zahrnuje několik velikostí pro různé typy oblečení.
  • Zlepšený design zipu: Zip je navržen tak, aby předešel jakémukoli poškození a prodloužil životnost sáčků.

Volbou pracích sáčků od EcoHaus podpoříte nejen ekologické a udržitelné praní, ale i sociálně odpovědné podnikání v České republice.

https://www.hithit.com/cs/project/12355/ochrante-obleceni-proti-deformaci-s-cernymi-pracimi-sacky

Fotogalerie