Chcete moderní výkonný a flexibilní vysavač? Pak zvolte vysavač Duoflex HX1 od Miele

30.03.2024 \\ Design/Domov

S vysavačem Duoflex HX1 nastavuje společnost Miele nové měřítko pro akumulátorové vysavače z hlediska designu a funkcí. Jako přístroj v základní cenové kategorii zaujme nejen barevným pojetím, ale také inovativními funkcemi, díky kterým se vysávání stane potěšením.

Vynikajícím a zároveň mimořádně praktickým detailem je systém SpeedLock* s odpovídajícím nástěnným držákem. Zákazníci mohou přístroj jediným pohybem přeměnit z kompletního vysavače na praktický ruční přístroj: stačí stáhnout posuvný kroužek a během pár sekund uvolnit jednotku PowerUnit, která se skládá z motoru, baterie a prachové nádoby. Drobky na snídaňovém stole nebo pohovce tak vysajete velmi rychle. S nástěnným držákem SpeedLock (v závislosti na modelu) je to ještě snazší: po vytažení jednotky PowerUnit z nástěnného držáku je okamžitě připravena k použití, zatímco sací trubice zůstává v držáku. Pro vysávání se jednotka vysune z nástěnného držáku dopředu pomocí rukojeti. To znamená, že není třeba přístroj zdlouhavě přestavovat.

Za svůj čisticí výkon vděčí přístroj osvědčenému motoru Digital Efficiency v kombinaci s účinnou monocyklonovou technologií Vortex. To vše je podpořeno novým 25 cm širokým a výkonným elektrickým kartáčem Multi Floor. Jeho kartáčový válec automaticky rozpozná podlahovou krytinu a na tvrdých podlahách sníží otáčky, čímž se šetří energie a prodlouží životnost baterie.

Lithium-iontová baterie se 7 vysoce výkonnými články zvládne každodenní úklid bez námahy. Vysavač Duoflex s jednotkou PowerUnit tak dosahuje při samostatném provozu, bez elektrického kartáče a v minimálním nastavení, výkonu až na 55 minut. V maximálním nastavení výkonu se sací trubicí a elektrickým kartáčem je to 12 minut – to stačí na přibližně 60 m2 tvrdých ploch.

Duoflex HX1 pracuje s vysoce účinným dvoustupňovým filtračním systémem. V prvním stupni se v předfiltru oddělí hrubé a jemné nečistoty. Hrubé nečistoty se shromažďují v průhledné nádobě na prach, jemné nečistoty vstupují do druhého stupně filtru, kde jemný prachový filtr zadrží i ty nejjemnější částice. Tento filtrační systém zachytí 99,99 %** jemného prachu a zanechává v místnosti mimořádně čistý vzduch.

Pohodlné čištění filtru umožňuje osvědčená funkce ComfortClean: několikerým otočením víka filtru se částečky nečistot setřesou do nádoby. Tím se stále udržuje vysoký sací výkon spotřebiče a odpadá časově náročné mytí jemného prachového filtru, takže vysavač Duoflex je vždy připraven k použití. Při vyprazdňování prachové nádoby se stisknutím tlačítka zajistí, že nečistoty jednoduše a hygienicky vypadnou směrem dolů (funkce Twist2Open).

Duoflex HX1 zaujme nejen svým výkonem, ale také propracováním do nejmenších detailů. Nový barevný koncept odráží aktuální designové trendy a díky němu spotřebič doslova rozzáří každý prostor. Ať už v elegantní kuchyni, nebo v útulném obývacím pokoji – zákazníci tak mohou Duoflex začlenit do svého domova. K dispozici je ve čtyřech barevných variantách. Dva základní modely nabízejí atraktivní vstupní cenu do segmentu akumulátorových vysavačů.

*patentová přihláška EP3854281
**IEC 62885-4

www.miele.cz                         

#MamMiele

Fotogalerie