Nový český životabudič značky Liftea sází na sílu přírody, podpoří výkon i soustředění

26.03.2024 \\ Zdraví

Jste unavení po zimě? Máte toho v práci nad hlavu? Čekají vás důležité zkoušky a nutně se potřebujete soustředit? Vzpruhou pro vaše tělo i mysl se může stát nový doplněk stravy Liftea Maral. Najdete v něm kombinaci přírodních látek, které vám dodají energii a povzbudí kondici i výkonnost.

Podporu fyzického i duševního zdraví mají v popisu práce dva v přípravku obsažené adaptogeny. Za adaptogen jsou obecně označovány rostlinné produkty, které přispívají ke zvýšení odolnosti organismu v náročných situacích. K nim patří například stres nebo únava. V doplňku stravy Liftea Maral energy booster jde o ženšen sibiřský a rozchodnici růžovou.

Bylinky, které obstojí v nehostinných podmínkách

První jmenovaný se od nepaměti používá v tradičním východním léčitelství. Jak název napovídá, roste na Sibiři, ale také v severní Číně a v některých částech Japonska či Korey. V péči o tělo je nejhojněji využíván jeho kořen, a právě výtažky z něj jsou obsaženy v přípravku Liftea Maral. Ženšen sibiřský podporuje fyzické i duševní zdraví, přirozenou obranyschopnost organismu i dobrou náladu. Je mu také připisován příznivý vliv na krevní tlak i oběh.

Na fyzický výkon a kondici, stejně jako na duševní výkonnost, blahodárně působí rozchodnice růžová. Jde o jeden z pokladů tradičního léčitelství Altaje, která u nás roste výjimečně, a to pouze v Krkonoších
a Hrubém Jeseníku.

Do samotného názvu přípravku se promítla další z důležitých obsažených látek, kterou je extrakt
z maralího kořene. Slouží k osvěžení těla a vzpruhou je i pro mentální zdraví či imunitu. Oficiálně se tato bylina nazývá parcha saflorová a rovněž pochází ze Sibiře. Říká se, že jelenům maralům pomáhá přežít tamní drsnou zimu. Odtud prý pochází její lidový název. O tom, jak po zimě prospěje vám, se můžete přesvědčit sami.

Každodenní vzpruha

Důležitou roli ve složení novinky Liftea Maral hrají i výtažky z kotvičníku zemního, který podporuje tělový a svalový tonus a do souvislosti je dáván také s energií, hormonální aktivitou či normální činností pohlavních orgánů.  Účinky obsažených bylin doplňuje ještě housenice čínská neboli cordyceps. Tato houba, která se obvykle nachází na vrcholcích horských masivů vysoko nad mořem, je velmi ceněná například v tradiční čínské medicíně.

Výtažky s těchto přírodních látek přináší doplněk stravy Liftea Maral energy booster v praktické formě tablet. V jednom balení jich najdete 60, doporučená denní dávka pro dospělého jsou přitom 1 až 2 tablety. Z pohodlí domova novinku pořídíte na www.liftea.cz, kde také najdete více informací. Doporučená maloobchodní cena činí 349 Kč. Doplněk stravy nenahrazuje pestrou
a vyváženou stravu.

Fotogalerie