Objevte pomíjivou krásu japonských sakur s Emirates

24.03.2024 \\ Informace

Od 25. do 31. března mohou cestující letecké společnosti Emirates na letech z Dubaje do Japonska oslavit příchod jara a sezóny rozkvetlých třešní – sakur, které rozkvétají jednou do roka. Zákazníci se během svého letu mohou těšit na výběr ze speciálních dezertů, tradičního jídla kaiseki i speciální japonskou nabídku v zábavním palubním systému Ice.

Sakura, okouzlující třešňový květ, zaujímá v japonské kultuře i mimo ni zvláštní místo, oslavuje příchod jara a je připomínkou, že si máme vážit prchavých okamžiků života. S 21 lety týdně se mohou připojit k oslavám tohoto svátku rozkvetlých třešní i zákazníci Emirates cestující z Dubaje do Tokia, Ósaky a Narity.

Zákazníci Emirates si mohou ve všech třídách také vychutnat kaiseki, tradiční japonskou večeři složenou z několika chodů. Mnohé z komponentů kaiseki jsou sezónní, složitě připravené cha-kaiseki nebo neformální sety kaiseki, které se připravují ve specializované japonské kuchyni Emirates. Mezi jídla patří například kinpira renkon, saba kinuta maki roll, pečený mořský vlk yuanyaki s dušenou mrkví, takenoko, blanšírovaným cukrovým hráškem s omáčkou daši, nakládaný zázvor myoga amazu a baby broskev, daikon a nametake oroshi s vlčí bobulí nebo kuře tori shoga gohan a zázvorová rýže. Emirates na palubě nabízí také japonský čaj sencha a saké Nanbu Bijin Tokubetsu Junmai. Ve First Class a Business Class budou zákazníci pohoštěni dezerty v podobě trojice klasických, sakurových a matcha mochi s kaviárem yuzu a zeleným čajem anglaise.

Zákazníci se dále mohou těšit na širokou škálu japonského filmového obsahu v palubním systému Ice, včetně nových snímků Ghost Book, Komada – A whisky Family, Dreaming in Between, Takano Tofu a Even If This Love Disappears Tonight. K dispozici je až 45 japonských filmů a až 225 hollywoodských filmů s japonským dabingem, včetně novinek jako Zabijáci rozkvetlého měsíce, Stvořitel a Vojenský soud se vzbouřenci z lodi Caine. Ice nabízí také 50 kanálů s japonskou hudbou a playlisty.

Emirates provozuje každodenní lety na linkách Tokio-Haneda, Tokio-Narita a Ósaka. Z těchto lokalit nabízí cestujícím spojení do dalších 24 vnitrostátních měst v Japonsku, a to díky codesharovému partnerství s Japan Airlines. Japonští cestující mohou také využít bezproblémového přístupu do více než 130 destinací na 6 kontinentech přes Dubaj, včetně oblíbených destinací, jako je Itálie, Španělsko, USA, Francie a Velká Británie.