Drastické diety může tělo vnímat jako nouzový režim

11.02.2018 \\ Zdraví

Běháte, cvičíte, omezujete se v jídle, přesto nehubnete? Pak je pravděpodobné, že si vaše hlava myslí, že je nutné nastavit nouzový režim z důvodu nebezpečí či nemoci, proto reaguje jinak, než očekáváte, a to je stav, který se jen tak nezmění. Co s tím? Věřte, nevěřte, jedno z východisek by tu jistě bylo. Analýze kompozice těla vám otevře cestu za vysněnou postavou a dokonce bez hladovění.

Co zjistíte analýzou kompozice těla

Analýzou se dá zjistit, jaké potraviny našemu tělu vysloveně brání v hubnutí a jaké podporují snížení váhy. Tento test vyhodnotí i jaký je váš metabolický věk, jaký mají podíl na hmotnosti svaly, kosti, tuk a ostatní tkáně.

Je-li metabolismus zpomalený, je jisté, že máte málo leptinu, jehož jedním z úkolů je adaptace organismu na hladovění. Díky analýze kompozice těla se dá sestavit optimální dietní režim, při kterém se rozhodně nemusíte trápit hlady. To, co je hlavní, je, že díky těmto informacím si už nikdy nemusíte ničit zdraví neověřenými přípravky a metodami a navíc budete plní energie a svěží, a to i když budete úspěšně hubnout.

 -lz-