Celý březen bude v Hard Rock Cafe zasvěcen ženám

10.03.2024 \\ Podniky

Mezinárodní den žen (MDŽ) připadá každoročně na 8. března a je celosvětově uznávaným svátkem stanoveným OSN k výročí stávky newyorských švadlen. V Hard Rock Cafe Praha již několik let slaví tento významný den celý měsíc. V březnu se tak hosté mohou těšit na speciální menu, merch a sérii živých vystoupení. Vše bude dostupné od 1. 3. do 30. 4. 2024.

Tváří letošní kampaně s názvem "We Are" je oblíbená herečka Eva Longoria. Letošní tričko je černé a zobrazuje profil ženy, přičemž část výtěžku z prodeje podpoří prostřednictvím organizace Hard Rock Heals neziskovku Global Gift Foundation, jejímž cílem je pozitivně ovlivnit životy dětí, žen a rodin, které to potřebují a organizaci Magee-Women's Institute, jenž se zabývá zdravím žen a reprodukční biologií.

Limitovaná nabídka menu pak nabídne třeba jarní salát Berry, Mahi sandwich s hranolky, smetanové těstoviny s chřestem, dýní a hráškem nebo mramorový dort podávaný s vanilkovou zmrzlinou. Dále se servíruje drink ze stříbrné tequily Pink Lace Margarita nebo koktejl s názvem Run The World, jehož základem je gin.

K březnovým oslavám žen neodmyslitelně patří také živá hudba. Na stagi Hard Rocku vystoupí DJka Meryen nebo česká popová zpěvačka Kettie. Vstup na koncerty je zdarma.

PROGRAM:

  1. 3. DJ MERYEN
  2. 3. KETTIE
  3. 3. DJ MERYEN

Více informací a rezervace na https://www.hardrockcafe.com/location/prague/cs/.