Radka Fišarová vždy okusuje bylinky na okně

06.03.2024 \\ Magazín

Radka Fišařová je známá muzikálová a šansonová zpěvačka, která se ve společnosti příliš často neobjevuje, ale na speciálním zážitkový brunch Levandulového údolí se z radostí vydala. Je velkou příznivkyní homeopatie, akupunktury i čínské medicíny.  Vlastně každý, kdo toho dne dorazil měl vztah k přírodě a bylinkám či se zajímají o alternativní cesty, které vedou k uzdravení.  A jak to má tato skvělá zpěvačka?

„Já mám svoje oblíbené bylinky a přidávám je do všeho. A ty, co pěstuju doma na okně, tak někdy i okusuju. A vždycky si s mojí sestrou děláme legraci, co že to jsme za zvířátka. Mojí velmi oblíbenou bylinkou je bazalka. A potom musím říct, že co u mě doma opravdu voní, je právě levandule. Asi je to tím, že mám francouzský koncertní program a levandule a Francie jdou ruku v ruce. Levandule to je opravdu bylina, která mě neuvěřitelně uklidňuje.

U  běžných nemocí jako jsou mírná nachlazení a virózy sahá nejdříve po bylinkách.“ Vím, že některé jsou třeba silnější. Já sama jsem v minulosti měla reakci na heřmánkový čaj, který pro mě není úplně ideální. Ale jinak si myslím, že když se najde ta správná kombinace, tak jsou ty bylinky zázračné. A je to prostě příroda, což je pro nás to nejlepší, tak proč by ne pro děti,“ říká Radka Fišařová.

 

Fotogalerie