Klenotnictví a hodinářství BENY pracuje s vášní a řemeslnou tradicí

05.03.2024 \\ Fashion

Rodinná šperkařská firma, jejíž historie sahá až do roku 1976, zanechala v oblasti zlatnictví a hodinářství v Čechách významnou stopu. Jejich odvážná cesta přitom nezačala jen tak. Profesionální znalosti totiž vychází z bohatého dědictví starobylé klenotnické rodiny, kde každý prsten i náhrdelník nesl stopu lásky k řemeslu.

V roce 1993 se firma rozhodla rozšířit svou vášeň o krůček dál a otevřela své první klenotnictví v samotném srdci Prahy. Když o dva roky později podnik získal jméno BENY, začala nová éra spojující řemeslnou tradici s moderním pojetím luxusu a mistrovství v oboru.

Ve zlatnické dílně na Václavském náměstí jsou dnes díky letitým zkušenostem a vášni pro klenotnické řemeslo tvořeny dokonalé šperky do kolekce BENY Jewellery, ale také originální klenoty na míru. Služba zakázkové výroby dává zákazníkům jedinečnou šanci proměnit své sny ve skutečnost a vytvořit si vlastní klenot od samotného návrhu.

Dílna na Václavském náměstí není jen místem výroby vlastních šperků, ale také centrem zlatnického a hodinářského servisu. Tým odborníků stojících za značkou BENY se zde stará o opravu a údržbu šperků a hodinek s precizností, která je pro zkušené odborníky typická.

Kromě vlastní kolekce šperků nabízí klenotnictví a hodinářství BENY také klenoty proslulých světových šperkařských značek, jako je například Baraka, Crieri, Chopard, či Zancan, ale i hodinářské skvosty z dílny Chopard, Frederick Constant, Rado, Zenith a mnoha dalších. Prestižní služby završuje autorizovaný servis hodinek od značek Franck Muller, Raymond Weil a Tissot.

Pro zákazníky, kteří si váží kvality, luxusu a profesionální péče, je tu BENY Klub. Jeho členové mají přístup k exkluzivním výhodám, které zahrnují speciální nabídky, slevy a zvýhodněné služby. Registrace do klubu je zcela zdarma a zabere jen několik minut, což umožňuje ještě větší zapojení do světa šperků a hodinek.    

Hodinky, šperky, ale i hodinářský a zlatnický servis – to vše najdete v rodinném klenotnictví a hodinářství BENY, které vás přivítá ve 4 pražských buticích.

Tento moment tvoří další příběh!

Fotogalerie