Nevěstou pro jeden podvečer…

20.02.2024 \\ Magazín

Být krásnou nevěstou je sen každé ženy, je to zážitek, který si uchovává celý život, a to bez ohledu na  věk a není ani podstatné, pokolikáté vstupuje do manželství. Jak jinak si vysvětlit nadšení celebrit ze svatebních šatů a kalhotových kostýmů, které je vynesly na galavečeru brněnských veletrhů STYL a KABO. 

Nechyběla mezi nimi stále ještě neprovdaná, avšak šťastně zadaná, popová zpěvačka a maminka malé Karolínky, Kate Matl nebo herečka a moderátorka Eva Decastelo. Do bílých svatebních modelů oblékla produkce také známé modelky Andreu Verešovou, Terezu Fajksovou, Gábinu Laškovou, Nikolu Buranskou, Ivetu Vítovou a Hanu Abrahamovou (dříve Vagnerovou). Poslední jmenovaná dokonce vynesla své vlastní svatební šaty, ve kterých se vdávala v prosinci na Hradě. Se svým mužem Karlem Abrahamem si tak svatební atmosféru včetně polibku zažili podruhé.

Svatební šaty s vlečkou pro Hanu Abrahamovou navrhl módní návrhář a uznávaný designér s jedinečným stylem Miroslav Michael Knot, který pro galavečer připravil šest úžasných modelů.  Kolekci s názvem Bridal Limited vytvořil talentovaný módní designér a kostýmní výtvarník Luděk Kellner. Nejpočetnější kolekci krásných modelů na závěr večera prezentovala brněnská fashion designérka Iveta Řádková, která tvoří pod vlastní značkou již od roku 1991.

 

Fotogalerie