February vibes s předzvěstí jara ve velkém stylu

20.02.2024 \\ Fashion

Těsně před novou sezónou, kdy je ve vzduchu cítit příchod dlouho očekávaného jara, představuje eobuv.cz svůj výběr zamilovaných it produktů na měsíc únor. Právě teď je totiž ten nejlepší čas vpustit do šatníku trochu světla a především boty, doplňky a bižuterii evokující energické jaro.  

Casual Charme

Trend-watchers předvídají, že tento rok bude ve znamení odvahy a nekompromisnosti. Tyto vlastnosti se promítnou do všech aspektů našeho každodenního života, módu nevyjímaje. Abyste se mohli na tyto trendy naladit, základem proto bude kvalitní obuv, která doladí váš styl a podpoří message, kterou chcete svému okolí vyjádřit. Inspirujte se například zářivými červenými nebo klasickými černými lodičkami GUESS.

Příznivce kombinace casual a večerního stylu potěší mokasíny s pevnou podrážkou. Ty nejstylovější hledejte mezi značkami Karl Lagerfeld, Dr. Martens nebo Pinko. Pro fanynky každodenních, ležérních outfitů máme nejmódnější hit několika posledních sezón, adidas Gazelle. Vybrat si můžete z několika barevných variant. Chcete je všechny? My také.

Malé doplňky, velký efekt

Vyhledávač TagWalk odhaduje, že v současné době je v prodeji o 33 % více červených kabelek než v minulé sezóně. Červená barva vyvolala kolektivní fascinaci a počet fanynek šarlatových, karmínových, třešňových a rubínových barev neustále roste. Zkuste svůj outfit doladit třeba kabelkou připomínající oblíbenou  baguette bag GUESS z prošívané imitace kůže. Fanynky tlumenějších barev potěší černá verze výše zmíněné nebo prošívaná mini verze s řetízkem od značky Coach. Ta je k dostání ve dvou barevných variantách.

Čemu byste v nadcházející sezóně měli věnovat extra pozornost? Páskům. Ty dostaly velký prostor nejen na módních molech, ale trend-watchers jim přisuzují daleko větší vliv. Chcete je do svého outfitu zakomponovat jako korzet nebo jimi ozvláštnit sukni? Pásky v této sezóně hrají prim nejen jako doplňky, důležitá je i jejich funkčnost. Nejdůležitější je u pásků spona, která stoprocentně upoutá pozornost a bude pomyslnou třešničkou na dortu každého vašeho outfitu. Ty nejlepší najdete třeba u značek Marciano Guess, Patrizia Pepe, Guess, Twinset a Tommy Hilfiger.

Mezi nepostradatelné doplňky patří také kožené peněženky v psaníčkové podobě a jemné zlaté hodinky. Právě ty jsou nyní opět na vzestupu oblíbenosti a trendují ve všech módních žebříčcích. Zlato is the new black a trendy ukazují, že investovat do zlatých doplňků se rozhodně vyplatí. Mezi módní bižuterii patří dlouhé náušnice ve stylu 80. let nebo ty v minimalistickém stylu s geometrickými tvary, stejně jako náhrdelníky s nápisem, které se inspirovaly kultovním seriálem "Sex ve městě".

Klasické formy v novém kabátu

Nejnovější světové přehlídky pánské módy dokazují, že mokasíny alespoň na chvíli zvítězí nad teniskami. Jde tak o první opravdovou revoluci pánských trendů po několika letech. Nazouvací polobotky od značky Geox nebo ty ve šněrovací verzi budou skvěle doplňovat outfity inspirované koncem 90. let.

V pánském šatníku však budou i nadále volnočasové tenisky v tlumených barvách, např. ty kombinující tóny šedé, bílé a černé od Calvina Kleina.

Stylový doplněk

Minimalistické formy pánských doplňků hrají v této sezóně zásadní roli. Neopomínejte spony do kvalitních kožených opasků, ty nejelegantnější najdete například u značek Calvin Klein a Tommy Hilfiger. Dalším doplňkem, na kterém by si měli muži dát záležet a navíc ho využijí každý den, je peněženka. Největší prim hraje jednoduchý design a materiál kůže. Podobná pravidla a trendy sledujeme i u pánských hodinek. Jednoduché formy s černým pruhem nebo extravagantní verze ve zlaté barvě jsou nejzajímavějšími nápady pro nadcházející jaro.

Další inspiraci zdůrazňující individualitu a váš osobitý styl najdete mezi únorovými outfity February Vibes v aplikaci eobuv.cz, stejně jako ve kamenných obchodech a online na eobuv.cz.