girl in red představila první singl z budoucího alba

14.02.2024 \\ Magazín

Norská písničkářka Marie Ulven Ringheim vystupující se svým indie-popovým projektem nazvaným girl in red vydává novou skladbu "Too Much" z připravovaného alba "I'M DOING IT AGAIN BABY!", které vyjde 12. dubna. 

K prvního singlu "Too Much", ve kterém písničkářka přijímá zranitelnost a odvážně zkoumá citově nedostupný milostný zájem, vychází i videoklip. Novinka je protkaná lyrickým vtipem umělkyně a doprovázená kytarami a popovými prvky. 

Vždycky mi říkali, že jsem tak zvaně moc. Po celé dětství i v dospělosti. Když jsem byla nejšťastnější nebo nejvíc nadšená, cítila jsem se nesvá, odcizená a divná. Až když jsem se se stejným pocitem setkala ve svých vztazích, uvědomila jsem si, jak moc mi vlastně ubližuje, že se nikdy necítím plně přijatá taková, jaká jsem. Stejně tak si myslím, že obecně lidé mají tendenci být příliš chladní na to, aby se bavili nebo projevovali skutečné vzrušení a emoce, a já jsem z téhle fasády unavená. 

V doprovodném videoklipu k písni "Too Much", který režírovala Fiona Jane Burgess a produkovala společnost Smuggler, se frustrovaná girl in red marně dohaduje s krutým partnerem. Konflikt se odehrává na jevišti s nepříliš empatickým publikem, tanečníky v oblecích, nafukovacím srdcem, rakví, tělními tekutinami a starým Mickey Mousem v TV. Video mělo premiéru ve vysílání MTV Live, MTVU, MTV Biggest Pop a na billboardech Paramount Times Square.
Girl in red strávila většinu roku 2023 předskakováním Taylor Swift na jejím mega úspěšném turné Eras Tour i na vlastním celosvětovém festivalovém turné. 12. dubna vyjde její nová deska "I'M DOING IT AGAIN BABY!".