Správné postupy jsou součástí zdravého životního stylu

01.02.2024 \\ Alko/Nealko

Správné postupy jsou součástí zdravého životního stylu. Ačkoli se zima někdy zdá nekonečně dlouhá a únavná, nemusí tomu tak být. Proměňme dlouhé chladné večery v aktivní a užitečné. Je to nejlepší čas věnovat svému tělu dostatek pozornosti a zaměřit se na uvolnění organismu po nekonečných chladných dnech. Stačí si osvojit správné postupy a do jara budete plní energie se zdravým a pevným tělem.

Tentokrát však zvolíme netradiční přístup. Začněme s relaxací. Naučme se odpočívat a dopřejme tělu dostatečnou regeneraci, bez které si tělo neporadí. Tělo se musí denně vypořádávat se spoustou virů, bakterií a stresových faktorů, proto je důležité si po náročném dni odpočinout u šálku čaje. Například nový Microtea, který vám ušetří čas při přípravě a vy se můžete déle soustředit na klid a pohodu. Nezapomeňte si dopřát pravidelný a dostatečný spánek, který ovlivňuje tělo i mysl.

Po správné relaxaci je čas na pohyb, který pomáhá uvolnit toxiny a negativní energii nahromaděnou během dne. Ať už se rozhodneme pro pilates, jógu nebo náročné cvičení v posilovně, pocení nás provází všude. Pocení je pro tělo velmi důležitý chemický proces, při kterém se z těla vylučují nepotřebné látky, ale také minerály, jako je sodík, hořčík nebo vápník, které jsou pro nás velmi důležité. Proto nesmíme zapomínat na jejich doplnění v dostatečném množství ihned po sportu. Ideální volbou jsou Microlytes od waterdrop®, nyní se zbrusu novou příchutí BERRY, které nejen doplní důležité elektrolyty v pitném režimu, ale také nás osvěží a dodají energii, kdykoli to potřebujeme. Obsahuje 4 elektrolyty, vitaminy a je zcela bez cukru. Skvělým doplňkem ještě lepší a ovocnější příchuti BERRY je nová funkční termoska nebo ultralehká láhev v trendy neonové barvě, která nás povzbudí ke sportu, i když se nám zrovna nechce. Výrazná růžová láhev bude ozdobou každé podložky nebo posilovny. Pít tak akorát a dobře je nezbytnou součástí správné životosprávy, kterou si osvojíme na cestě k lepšímu já.

Nová příchuť Microlytes BERRY – doplní elektrolyty a dodá energii. Obsahuje 4 elektrolyty a vitaminy.

Cena microdrinku Berry – 229 Kč.

Ultralehká láhev nebo funkční termoska v neonové barvě – Cena od 709 Kč

Více informací najdete na www.waterdrop.cz nebo v kioscích waterdrop® na pražském Chodově nebo OC Nový Smíchov.

Fotogalerie