Jaro v plném květu s doplňky od DEMDACO

09.02.2018 \\ Krása

Jaro je zpátky a vnáší do našich plachet nový, čerstvý vítr! Skoro pro každého je toto roční období typické zelenající trávou a prvními slunečními paprsky, ale i vzduchem prosyceným nejrůznějšími pučícími květy. Právě teď tak nastal ten pravý čas, abyste trochu svěžesti vnesli i do svých domovů, kterými se po celou zimu linuly jen hřejivé tóny skořice a hřebíčku. Nechte se omámit vůní šeříku a tulipánů, ale i květy jabloní, třešní, magnólií či jasmínu a přijměte jaro v plné jeho kráse. S našimi úchvatnými svíčkami a vonnými difuzéry to bude hračka!       

Promeňte svůj obývací pokoj, ložnici nebo koupelnu v oázu květinových vůní, která nadchne nejen vaše smysly, ale i každého, kdo zavítá na návštěvu. Zapalte jednu z našich úchvatných svíček v krásné skleněné dóze nebo položte na poličku difuzér, jenž kolem vás okamžitě rozprostře omamný jarní závoj. 

Nezapomeňte ale, že vůně dělá jen půl atmosféry. Důležité jsou také doplňky, které dotvoří jarní vzhled vašeho domova k naprosté dokonalosti. Nastartujte svůj den snídaní do postele servírovanou na krásném tácu s tulipány nebo pohostěte celou rodinu nedělním obědem na rozkvetlém prostírání. Podstatnou roli hrají i maličkosti, a tak se nechte inspirovat také našimi roztomilými andílky a figurkami Willow Tree s náručí plnou květin.

1. Village Candle, vonná svíčka ve skle, Tulipány - 26OZ, 551 Kč

2. Castelbel, vonný difuzér, Blooming garden - 250ml, 995 Kč

3. DW Home, vonná svíčka ve skle, Šeříkový květ - 9,7OZ, 372 Kč

4. Michel Design Works, papírové prostírání, Jarní květy - 25ks, 43x30cm, 357 Kč

5. Willow Tree, anděl Sluneční svit - výška 13,5cm, 777 Kč

6. Pimpernel, snídaňový tác, Tulipány - 44x34cm, 1003 Kč

Zdroj: Kristýna Rojíková

 

 

Fotogalerie