Pečující přírodní oleje v kosmetice

30.01.2024 \\ Krása

Přírodní oleje a jejich blahodárný vliv na pleť a celkové zdraví člověka objevili už starověké civilizace. I dnes patří nejrůznější oleje mezi nejoblíbenější ingredience v kosmetickém průmyslu.  Už staří Egypťané používali mandlový olej, který má skvělé hydratační a vyživující vlastnosti. Obsahuje vitamíny A a E, které podporují regeneraci buněk a chrání pokožku před škodlivými účinky volných radikálů. Navíc je vhodný pro různé typy pleti, včetně citlivé pokožky, protože má mírný a hypoalergenní charakter. Vitamín E a spoustu dalších antioxidantů a esenciálních mastných kyselin obsahuje také olej z konopných semínek. Má skvělé protizánětlivé, hydratační a regenerační účinky. V ayurvédské kosmetice se už po tisíce let používá nimbový olej s léčivými účinky. Má charakteristickou vůni, utišuje a hydratuje vysušenou pokožku a působí protizánětlivě a antibakteriálně. Vyzkoušejte některý z našich tipů a užijte si účinek přírodních olejů na vlastní kůži.

ALMOND CARE Mandlový výživný denní a noční krém

  • hloubkově vyživuje
  • poskytuje účinnou hydrataci
  • zjemňuje a vyhlazuje
  • pro suchou a velmi suchou pleť
  • mandlový olej
  • hydratační komplex HYDROVITON® Plus

ALMOND CARE Mandlový výživný denní a noční krém zjemňuje, posiluje a hloubkově vyživuje suchou a velmi suchou pleť. Bohaté složení s mandlovým olejem, který je známý svými zvlhčujícími a vyživujícími vlastnostmi, spolehlivě chrání suchou a velmi suchou pleť, poskytuje jí dokonalý komfort a zanechává ji bez pocitu pnutí. Vysoce účinný hydratační komplex HYDROVITON® Plus přispívá k udržení optimální hladiny hydratace v pleti a zanechává ji sametově jemnou a pružnou. Dermatologicky testováno.

Cena: 139 Kč/50 ml

Indulona zklidňující zázrak

Krém na ruce INDULONA ZKLIDŇUJÍCÍ ZÁZRAK byl speciálně vyvinutý tak, aby poskytl okamžitý komfort suchým rukám. Efektivně hydratuje a zklidňuje pokožku a poskytuje jí dlouhotrvající ochranu. Obsahuje olej z bio konopných semínek, bohatý na vitamin E a omega mastné kyseliny, 15 % glycerinu a 93 % složek přírodního původu. Vhodný pro každodenní použití. Dermatologicky testováno. 48H hydratace. Poskytuje okamžitý komfort suchým rukám, 92 %. Ruce jsou viditelně zklidněné za 15 minut. Okamžitá hydratace pokožky je zvýšená o 43 %. Sebehodnocení pod kontrolou dermatologa; 25 osob. Klinický instrumentální test pod kontrolou dermatologa; 10 osob.

Cena 69,90 Kč/50 ml 

Tesori d´Oriente Ayurveda koupelový krém

Ayurvéda je díky svým harmonizačním a relaxačním účinkům čím dál víc populární po celém světě. Touto starodávnou technikou je inspirovaná i mycí koupelová pěna Tesori d'Oriente Ayurveda Aromatic Bath Cream. Obsahuje pět vzácných ajurvédských ingrediencí jako olej amla, nimbový olej, sezamový olej, aloe vera a měsíček lékařský, které vám v dnešní hektické době pomůžou nalézt rovnováhu a klid.

Cena: 139 Kč/500 ml

Fotogalerie