Informace o retreatu "move into stillness", který pořádá studio YOGA MOVEMENT

26.01.2024 \\ Sport

Máte pocit, že se vám svět točí příliš rychle a hledáte restart a zároveň zážitek?Představte si chvíle, kdy váš dech plyne v dokonalém souladu s klidným pohybem, kde každý váš sval poznává sílu a zároveň neskutečnou lehkost. Připojte se k nám 23.-25.2.2024 na unikátní víkendový "YOGA & MOVEMENT RETREAT" - "move into stillness", kde objevíte nový rozměr své jógové praxe a pohybu.

Zažijte magii spojení těla a mysli v proskleném ateliéru s výhledem na krajinu a teplo krbu. Adéla Porubská, zakladatelka studia Yoga Movement, vás spolu s Janem Jirákem, akrobatem a mistrem v novém cirkuse, provedou cestou k hlubšímu poznání sebe sama skrze restorativní jógu a dynamickou vinyasa flow. To vše na místě, kde se čas zpomaluje a vy můžete načerpat novou energii.

Představte si, jak se probouzíte v pohodlí venkovského stavení Maneschowitz, obklopeni přírodou, která pohladí vaši duši. Během dne se oddáváte cvičení, čajovému obřadu a relaxaci v sauně. A když se setmí, čeká na vás domácí sezónní kuchyně, která hladí nejen chuťové buňky, ale i srdce. Toto není jen obyčejný víkend, je to cesta k sobě, kde každý okamžik je plný přítomnosti a radosti.

Usedlost Maneschowitz je ideálním místem pro načerpání energie. Krásně zrekonstruované venkovské stavení s rozlehlým pozemkem je obklopené přírodou a nabízí dostatek prostoru, aby si každý našel své místo na odpočinek.

Jógové lekce povede zakladatelka studia Yoga Movement Adéla Porubská. Své zkušenosti nasbírala při pobytu v Singapuru, což jí také přimělo k založení jógového studia inspirovaného praxí z Asie. Jóga je pro ni nástrojem, jak naslouchat svému tělu a zklidnit mysl, ale hlavně životním stylem. Jóga nás totiž učí žít vědomě a naplno přítomným okamžikem.

Lekce se budou prolínat s praxí Jana Jiráka, který se pohybu věnuje od dětství. Během studia nonverbálního divadla na AMU se začal zajímat o nový cirkus. Odešel tedy do Dánska, kde vystudoval obor Balancování na rukou na Akademii moderního cirkusu. V současnosti se zabývá expresivním pohybem a flow v pohybu, kde propojuje zkušenosti ze studií s jógou a chiropraxí. Inspirací mu je západní filozofie, studium čínské medicíny a terapeutická cvičení.

Pojďte si s námi zpříjemnit společné čekání na jaro!

Move into the stilness

To je hlavně Jóga, umění pohybu, příroda, čajový obřad, sauna a v neposlední řadě skvělá sezonní kuchyně.

Těšíme se na vás 23-25.2.2024 v jižních Čechách v usedlosti MANESCHOWITZ.

Early bird do 31.1 2024: 7.300 Kč.

Cena od 1.2.2024: 7.800 Kč.

Pro více informací a rezervaci navštivte https://www.yogamovement.cz/akce/

Fotogalerie