Láska na talíři: The Artisan představuje speciální valentýnské menu

26.01.2024 \\ Podniky

Pražská restaurace The Artisan připravila na den svatého Valentýna pro své hosty nezapomenutelný gastronomický zážitek. Milovníci výborného jídla si mohou užít tento svátek zamilovaných v romantickém prostředí hotelu Marriott a vychutnat si výtečné valentýnské menu servírované exkluzivně 14. února, které pro ně připravil šéfkuchař David Rejhon.

„Pro naše hosty jsme sestavili speciální nabídku skládající se z několika chodů. Znovu jsme vsadili na osvědčené produkty od našich lokálních dodavatelů. Na úvod čeká hosty sklenka šumivého vína a překvapení šéfkuchaře v podobě prvního sousta. Poté se mohou těšit na lahodného candáta, křehké dančí maso nebo jemná kachní játra, vše v dokonalé kombinaci se sezónní zeleninou. Samozřejmě nebude chybět ani sladký závěr v podobě tvarohového hruškového dezertu s křupavými lískovými ořechy,“ představuje valentýnské menu šéfkuchař David Rejhon.

Lásku k dobrému jídlu však můžete oslavit už během valentýnského víkendu. V neděli 11. února v Artisanu nebude chybět servírovaný valentinský brunch s tradičně bohatým menu. Návštěvníci se mohou těšit na široký výběr předkrmů a hlavních jídel. Milovníky sladkých chutí potěší nabídka dezertů místních mistrů cukrářů.

Valentýnské menu restaurace The Artisan

První sousto & bublinky

***

Jemná kachní játra s medem od našich včel a borůvkami

***

Candát s domácím špekem, kapustou a křupavým bramborákem

***

Dančí maso s kaštany, šípkem, liškami a jehličím

***

Tvarohový dezert s hruškou, vínem a lískovými ořechy

***

Káva a petit-fours

V The Artisan Baru si hosté mohou rovněž vychutnat speciální nabídku valentýnských koktejlů, které připravil Bar Manager Jan Jančar. Dokonalou atmosféru romantického večera příjemně doplní a dokreslí živá hudba.

The Artisan je moderní česká restaurace, která si zakládá na lokálních surovinách od ověřených dodavatelů, klade důraz na kvalitu, vlastní produkci, sezónnost surovin a udržitelnost provozu. Dominantou restaurace je otevřená kuchyně, v níž kuchařský tým v čele s šéfkuchařem Davidem Rejhonem předvádí své umění přímo před zraky hostů. 

Speciální valentýnský brunch se bude podávat v neděli 11. února od 12:30 a 6-chodové valentýnské menu plné výtečného jídla a pití v ceně 1190,- Kč za osobu ve středu 14.února od 18 hodin.

Pro více informací navštivte www.theartisan.cz.

Fotogalerie