Oslavte lásku s novým designem láhve Moët & Chandon Impérial Brut

28.01.2024 \\ Alko/Nealko

Šampaňské Moët & Chandon Impérial Brut je známé pro svou svěží ovocnost a svůdný charakter, přímo září v novém, luxusnějším balení. Láhev a dárkový box se pyšní sofistikovaným vzhledem, zdobeným zlatými odlesky, majestátní červenou pečetí a elegantní černou stužkou s pozlacenými okraji - dokonalým symbolem oslav a radosti. Společné chvíle se rázem změní v nezapomenutelné a skutečně slavnostní okamžiky, jako v nejnovější kampani «  Iconic Moments », kde září v roli hostitele tenisová legenda a symbol noblesy a elegance Roger Federer.

Nový design láhve a dárkového boxu, vyzařující sofistikovanost a eleganci, je jako stvořen pro ty nejvýjimečnější oslavy a setkání. Objevte kouzlo nové podoby láhve a dárkového boxu od Moët & Chandon, který promění každý okamžik strávený s blízkými a milovanými v nezapomenutelný zážitek. Červená pečeť s vyobrazením koruny, symbolizuje hrdost a dlouholetou tradici značky. Ikonická stužka, která láhvi dodává sváteční a slavnostní punc, zdůrazňuje pospolitost a výjimečnost společných momentů. Zlatá ražba na etiketě dodává novému vzhledu luxusní nádech.

Ikonické momenty a Roger Federer v hlavní roli

V nové kampani "Iconic Moments" od Moët & Chandon jsou láhev a dárkový box stejně slavnostně "oblečeny" jako hosté párty s Rogerem Federerem v hlavní roli. Jako ambasador značky od roku 2012, Federer svou elegancí a grácií dokonale odráží ducha Moët & Chandon, zdůrazňující nadčasovou prestiž a noblesu, kterou Moët Impérial symbolizuje.

V nejnovějším filmu šampaňského domu je sedminásobný wimbledonský šampion zachycen ve smokingu na Château de Saran. Tato rezidence Moët & Chandon, datující se do roku 1801 a nedávno restaurovaná, poskytuje dokonalé pozadí pro tuto glamour událost.

Jak Roger Federer ví, načasování je klíčové. Každý detail při přípravě na příchod hostů má svůj význam a vede k večeru plnému radosti, zábavy a tance s přáteli jako jsou kanadská modelka a zastánkyně mladých módních profesionálů Coco Rocha, britská herečka oceněná BAFTA Lashana Lynch, šéfkuchař s několika michelinskými hvězdami Yannick Alléno nebo hlavní sklepmistr Moët & Chandon Benoît Gouez. Film končí velkolepou scénou, kde si Federer a hosté připíjí sklenkou Moët Impérial.

Živost, velkorysost a svůdnost Moët & Chandon Impérial Brut

Moët Impérial je ikonické šampaňské víno domu Moët & Chandon, které od svého vzniku v roce 1869 ztělesňuje jedinečný styl Moët & Chandon. Styl, který se vyznačuje zářivě ovocným charakterem, svůdnou chutí a elegantní vyzrálostí. Jeho chuť je navržena tak, aby odrážela bohatost a rozmanitost vinic regionu Champagne a snoubí se v ní plnost Pinot Noir, vláčnost Meunier a jemnost a svěžest Chardonnay.

Doporučené maloobchodní ceny včetně DPH:

Moët & Chandon Impérial Brut 75cl 1.329 Kč včetně DPH

Moët & Chandon Impérial Brut v dárkovém boxu 75cl 1.349 Kč včetně DPH