S Drinkito.cz přichází nový prostor pro nákupy i zábavu

04.01.2024 \\ Alko/Nealko

Ke konci loňského roku spustil STOCK Plzeň-Božkov vlastní prodejní kanál, e-shop Drinkito.cz. Pokud hledáte místo, kde máte dostatečný výběr exkluzivního alkoholu, tak jste právě našli to pravé! Drinkito není jen e-shop, na kterém nakoupíte limitované a jinde obtížně dostupné edice. Přináší i unikátní možnost nahlédnout do světa barmanů a mixologie!

Patříte-li mezi ty, kteří preferují online nákupy z pohodlí svého domova, pak je pro vás tento nový web tím pravým. „Jsme potěšeni, že můžeme nabídnout prostor, který se stane oblíbeným místem všech zájemců o vybraný alkohol. Nový prodejní kanál Drinkito.cz však přináší nejen limitované edice alkoholu, ale jeho součástí je i obsah, který poskytne inspiraci, zábavu a nové informace ze světa mixologie,“ doplňuje Jiří Korpa-Ondo, Digital Manager ve společnosti STOCK Plzeň-Božkov.

Drinkito.cz tak není jen obyčejným prodejním e-shopem, na kterém kromě prodeje alkoholu nic jiného nenajdete. STOCK Plzeň-Božkov spolu s ním vytvořil také ojedinělý koncept, který mimo skvělých nápojů umožňuje ponořit se do světa barmanů, chuťových zážitků a tradic. Pokud už nechcete pít stále stejné drinky, Drinkito.cz vám pomůže načerpat novou inspiraci a poznat nové chutě, objevit nečekané kombinace a ještě se třeba naučíte něco o výrobě a historii alkoholu. Na tom všem se samozřejmě podílí zkušení ambasadoři, kteří pravidelně přináší nejnovější trendy a novinky z oblasti alkoholu a své oblíbené a osvědčené recepty. Na přípravě STOCK Plzeň-Božkov spolupracuje s celou řadou zkušených ambasadorů, například Michalem Marešovským, Peterem Bobulou nebo Pavlem Mandrlou.

Na webu zároveň naleznete speciální koncept s názvem DRINKITO BAR, ve kterém budou známí moderátoři a ambasadoři v jedné osobě zpovídat výjimečné hosty. Prvními třemi návštěvníky tohoto virtuálního baru byli Martin Dejdar, Petr Švancara a Dominik Landsman. Jednotlivé díly je možné zhlédnout buď na webu Drinkito.cz, nebo na YouTube či sociálních sítích. 

Strach ale nemusíte mít ani o bezpečné doručení. Lahve jsou k vám domů posílány ve speciálním kartonovém obalu navrženém přímo pro Drinkito.cz, který zaručuje nerozbitnost jinak křehkého skla. Krabice jsou navíc ekologicky šetrné, plně recyklovatelné a bez plastových výplní. Ročně tak ušetří až 1 tunu plastového obalového materiálu. Tyto přepravní kartony získaly pro svou multifunkčnost a šetrnost cenu Obal roku 2023 v kategorii e-commerce.