Jedinečný pop up Treat Baru má pro vás připravené oblíbené drinky

15.12.2023 \\ Alko/Nealko

Prosinec pro vás nemusí znamenat jen stres z blížících se Vánoc. Pokud cítíte, že úklidu, vaření a shánění dárků bylo už moc, neváhejte ani vteřinu a na chvíli si od všech starostí odpočiňte. A jak? Zkuste třeba originální Baileys pop up bar, kde se můžete na chvíli zastavit a vychutnat si klidnou adventní atmosféru. Teplé drinky podle vlastní fantazie a sladké dezerty na vás čekají až do 23. 12 na adventních trzích na náměstí Jiřího z Poděbrad. Otevřeno bude každý den od 10:00 do 20:00.

Baileys pop up bar se navíc přizpůsobí přesně tomu, na co máte zrovna chuť. Nápoje si tady totiž můžete nechat namíchat přesně podle vašich představ. Dáte přednost kávě, nebo horké čokoládě? A co posypka, dozdobíte si svůj drink oříšky, marshmallows, špetkou třpytivého prachu, nebo cukrovým zdobením? Zapomenout nesmíte samozřejmě ani na lahodné dezerty s likérem Baileys, nebo třeba zmrzlinu. Příprava samotného drinku je navíc skvělá zábava, a proto se jedná o skvělou relaxaci v jinak uspěchaných předvánočních dnech. Baileys pop up Treat Bar je osvědčenou klasikou a letos se pro všechny kreativní duše a milovníky Baileys otevře už potřetí. Ať už hledáte místo, kde si na chvilku odpočinete, potkáte se s přáteli, Baileys pop up bar je vždy tou pravou volbou.

Náš TIP!

Darujte svým blízkým sametově jemný dárek, který pohladí všechny jejich smysly. Tradiční smetanový likér Baileys Original Irish Cream potěší všechny milovníky sladkých a hustých likérů, ale i ty, kteří si občas rádi zahřeší. Likéry Baileys totiž skvěle chutnají nejen samotné a jako součást drinků, ale i v dezertech či jako poleva na vaší oblíbené zmzlině.

Cena: 365 Kč/0,7l

www.drinkito.cz 

A pokud dávají vaši nejbližší přednost mlsání bez výčitek, schovejte jim pod stromeček láhev odlehčené novinky Baileys Deliciously Light. Ta je stejně lahodná jako její starší sourozenec, ale obsahuje o 40 % méně cukru a kalorií.

Cena: 365 Kč/0,7l

www.drinkito.cz 

Instagram: @baileys_czech

www.drinkito.cz

Fotogalerie