Vánoční inspirace: Tipy na dárky pro aktivní životní styl

06.12.2023 \\ Zdraví

Blíží se nezaměnitelná atmosféra Vánoc a spolu s nimi otázka, co darovat svým blízkým. Pokud hledáte originální a praktické dárky, které spojí styl a užitečnost, nabízíme inspiraci. Podpořte vaše milované v aktivním životním stylu. Darujte jim outdoorové oblečení nebo doplňky, díky kterým bude každý jejich výlet plný pozitivních zážitků.

Radosti pro dobrodruhy

Pro milovníky přírody a nejrůznějších dobrodružství existuje hned několik skvělých možností, jaký dárek pořídit. Kvalitní outdoorová výbava může zpříjemnit každý výlet do přírody či jinak aktivně strávený čas. Zvažte hřejivou zimní bundu z pevných, ale zároveň lehkých funkčních materiálů nebo pružné kalhoty, které ovšem obdarovaný využije i ve městě. Pro milovníky vnitřních sportů sáhněte po ultralehkých teniskách. Duši horala potěšíte kvalitní trekovou obuví, která je lehká, ale zároveň má všechny potřebné vlastnosti pro pohodlí a bezpečí chodidel.

THOROS Jacket Green

Cena: 1 699 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz

FOBOS Trousers Black

Cena: 1 449 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz

NEXO Sand Low

Cena: 699 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz

PEAK Green High

Cena: 2 699 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz

Pracovní doplňky pro profesionály

Pro ty, kteří tráví hodiny na nohou nebo pracují v náročných podmínkách, je pracovní obuv nebo jiný doplněk ideálním dárkem. Moderní design spojený s bezpečnostními prvky poskytuje optimální kombinaci stylu a ochrany. Pracovní boty spolehlivě ochrání celá chodidla, a to v případě jakéhokoliv oboru – od montážních provozů přes stavebnictví, zemědělství, lesnictví až po zdravotnictví. Při výběru se zaměřte na takové detaily, jako jsou bezpečnostní tužinka pro ochranu prstů, odolnost podešve proti chemickým látkám nebo antistatika.

VECTRA S1 ESD NM Low

Cena: 1 549 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz 

BASIC S3 Winter High

Cena: 1 019 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz

MEADOW OB Green Low

Cena: 1 299 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz

Práce všeho druhu

Pro ty, kteří milují práci rukama a v dílně se cítí jako ryba ve vodě máme několik tipů na dárky, díky kterým bude jejich čas strávený kutilstvím ještě příjemnější. Vsaďte na kvalitní montérky, kalhoty z pružných materiálů nebo kvalitní a odolnou obuv. 

EREBOS Bibpants Black

Cena: 1 999 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz

PREDATOR S3 ESD LOW

Cena: 2 899 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz

ICARUS Jeans Blue

Cena: 1 499 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz

Měkouše pro každého

Co by to bylo za Vánoce bez pořádné nálože měkkých dárků pod stromečkem?! I v tomto případě se zaměřte na kvalitu a obdarujte milovanou osobu setem termoprádla z merino vlny nebo propracovanou mikinou z funkčních materiálů. Pro každodenní nošení darujte tričko v univerzální černé barvě, na zimní sportování funkční prádlo, na běžnou zimní procházku  teplé ponožky s vtipným motivem. 

MERINO Underwear Black

Cena: 1 599 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz 

OLYMPOS Sweatshirt Blue/Grey

Cena: 719 Kč

Dostupnost: www.bennon.cz 

PREDATOR T-shirt

pánské/dámské

Cena: 349 Kč

ARTEMIOS Underwear Black

Cena: 649 Kč

FREEDOM Underwear Black

Cena: 999 Kč

BENNONKY Pivní ponožky

Cena: 149 Kč

Široký výběr outdoorového oblečení, doplňků pro aktivní životní styl nebo pracovní a trekové obuvi naleznete na www.bennon.cz.

Fotogalerie