Užijte si zázvorový čaj na pět způsobů s novou kolekcí TEEKANNE World of Ginger

04.12.2023 \\ Alko/Nealko

Zázvorový čaj v zimě dokáže úžasně zahřát, a navíc pomáhá z těla vyhnat nachlazení a další neduhy. Celkem pět úžasných zázvorových směsí najdete v nové pikantní kolekci TEEKANNE World of Ginger, takže si můžete připravit svou perfektní zázvorovou vzpruhu pokaždé jinak a objevit nové chuťové zážitky.

Kolekce TEEKANNE World of Ginger obsahuje celkem 30 čajových sáčků a 5 druhů zázvorových čajů těch nejlepších chutí. V jejich čele nesmí chybět ten nejsilnější z nich: TEEKANNE Zázvor extra silný s 65 % zázvoru. Díky receptuře s citronovou trávou, citronovou kůrou a eukalyptem je nejen výrazně pikantní, ale i příjemně svěží.

Silnou pomocnou ruku vaší imunitě podá TEEKANNE Zázvor & Rakytník, šťavnatá kombinace s vyváženou chutí darů přírody. Zázvor si skvěle rozumí nejen s rakytníkem, ale i s citrusy, takže kolekce nabízí také čaje TEEKANNE Ginger & Orange se svěžím pomerančem a TEEKANNE Ginger & Lemon s povzbudivým citronovým tónem. Tropický náboj dodává zázvoru možná trochu nečekaná přísada: sladké a neodolatelné mango. Proto se těšte i na čaj TEEKANNE Ginger & Mango. V kolekci zázvorových čajů od TEEKANNE si zkrátka rozhodně najdete svého favorita a užijete si každý doušek naplno.

Objevte i další chutě čajů Teekanne nebo vyzkoušejte čajové recepty. Pro více informací a tipů navštivte www.teekanne.cz.

Kolekce World of Ginger je k dostání za cenu 89,90 Kč.