Plánujete zimní dovolenou? GS Intensun vám zajistí bronzové opálení!

04.02.2018 \\ Krása

Stále více Čechů létá v zimních měsících do exotických krajů. Díky doplňku stravy GS Intensun si ze zimní dovolené kromě suvenýrů přivezou také krásné opálení a hebkou  pokožku.

Zatímco doma prší nebo padá sníh, v exotických koutech si můžete hřejivých paprsků užívat do sytosti. Sluncem nepolíbená pokožka je však náchylnější ke spálení a opálení příliš dlouho nevydrží. Existuje ale způsob, jak docílit dlouhodobého bronzového odstínu!

Opálení, regenerace a výživa v jedné kapsli

Jak je známo, k bronzovému odstínu pomáhá beta-karoten. Doplněk stravy GS Intensun obsahuje komplex unikátních složek, které zajistí nejen krásné opálení, ale i regeneraci a výživu pokožky.

Složení produktu GS Intensun je vyvinuto tak, aby dodalo vašemu organismu vše, co zajistí krásnou, opálenou a především pak zdravou pokožku. Dlouhodobé opálení zajišťuje originální komplex karotenoidů BELLcaroten (beta-karoten, lutein a lykopen), extrakt z aloe vera kůži zjemňuje a zanechává ji hedvábně hladkou, selen chrání tělo před volnými radikály, jež vznikají působením UV záření, měsíček lékařský pokožku zklidňuje a vitamin ze skupiny B, biotin, ji spolehlivě regeneruje.

Pro dosažení efektivních výsledků je doporučováno užívat doplněk stravy GS Intensun 4 týdny před samotným opalováním, po celou dobu opalování a následně pak 4 týdny po opalování, čímž je účinně dokončena regenerace pokožky.

Pár praktických tipů

Nezapomínejte na důslednou ochranu kůže před silnými slunečními paprsky, které by ji mohly ublížit. V pravé poledne se vyhněte přímému slunci a raději zůstávejte ve stínu, samozřejmostí je pak používání krémů na opalování s odpovídajícím ochranným faktorem. Nejen během slunění se snažte dodržovat pitný režim, tedy alespoň 2 litry čisté vody denně, a zvláštní pozornost pak věnujte péči po opalování. Nezapomínejte každý den kůži důkladně namazat mlékem či olejem po opalování, které pomohou udržet hydrataci v pokožce a ošetří i případné drobné spáleniny od sluníčka.

GS Intensun

2 různé velikosti:

30 cps, cena 195 Kč

60 + 30 cps, cena 395 Kč (součástí balení je krém na opalování značky Ryor jako dárek)

Dávkování:

1x denně jedna tableta

Účinné látky:

  • BELLcaroten - originální komplex karotenoidů pro dlouhodobé opálení
  • Aloe vera pro zjemnění kůže
  • Selen jako ochrana těla proti volným radikálům
  • Měsíček lékařský pro zklidnění pokožky
  • Biotin pro regeneraci pokožky a krásné vlasy a nehty

Kúru je ideální začít 4 týdny před opalováním, užívat během opalování a ukončit 4 týdny po opalování, protože jedině tak se dosáhne efektivních výsledků a kompletní regenerace pokožky. Přípravek je bezpečný a vhodný pro dlouhodobé užívání.

Více informací se dozvíte na www.gs.cz nebo www.intensun.cz

Fotogalerie